BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’nın Antalya Başkonsolosluğu: Vatandaş kabulü durduruldu----

Rusya’nın Antalya Başkonsolosluğu: Vatandaş kabulü durduruldu

Rusya’nın Antalya Başkonsolosluğu: Vatandaş kabulü durduruldu
08 Temmuz 2024 - 14:20 www.finansgundem.com

Antalya’daki Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu, vatandaş kabulünün pasaport başvuruları da dahil olmak üzere geçici olarak durdurulduğunu bildirdi

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu, teknik çalışmalar nedeniyle vatandaş kabulünü geçici olarak durdurduğunu duyurdu.

Diplomatik misyon, “Antalya’daki Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu, teknik çalışmalar nedeniyle vatandaş kabulünü, pasaport başvuruları da dahil olmak üzere, 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçici olarak durdurmuştur.” açıklamasını yaptı.

Gazetemru'da yer alan habere göre Başkonsolosluk, ziyaretçi kabulünün yeniden başlayacağı tarihin daha sonra bildirileceğini belirtti.

Açıklamada “Başkonsolosluk çalışanları, acil durumlarda vatandaşlarımıza gerekli konsolosluk yardımını sağlamaya hazırdır. Lütfen +90-541-417-87-78 numaralı telefonla iletişime geçiniz.” şeklinde bilgi verildi.

Antalya’daki başkonsolosluğun yanı sıra, Rusya vatandaşları Ankara’daki büyükelçiliğe, İstanbul ve Trabzon’daki başkonsolosluklara da başvurabilirlecekleri belirtildi.

Rusya: Türkiye'nin barış platformu fikrini destekliyoruz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)