Yazdır

Rusya’nın Antalya Başkonsolosluğu: Vatandaş kabulü durduruldu

Tarih: 08 Temmuz 2024 - 14:20

Antalya’daki Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu, vatandaş kabulünün pasaport başvuruları da dahil olmak üzere geçici olarak durdurulduğunu bildirdi

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu, teknik çalışmalar nedeniyle vatandaş kabulünü geçici olarak durdurduğunu duyurdu.

Diplomatik misyon, “Antalya’daki Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu, teknik çalışmalar nedeniyle vatandaş kabulünü, pasaport başvuruları da dahil olmak üzere, 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçici olarak durdurmuştur.” açıklamasını yaptı.

Gazetemru'da yer alan habere göre Başkonsolosluk, ziyaretçi kabulünün yeniden başlayacağı tarihin daha sonra bildirileceğini belirtti.

Açıklamada “Başkonsolosluk çalışanları, acil durumlarda vatandaşlarımıza gerekli konsolosluk yardımını sağlamaya hazırdır. Lütfen +90-541-417-87-78 numaralı telefonla iletişime geçiniz.” şeklinde bilgi verildi.

Antalya’daki başkonsolosluğun yanı sıra, Rusya vatandaşları Ankara’daki büyükelçiliğe, İstanbul ve Trabzon’daki başkonsolosluklara da başvurabilirlecekleri belirtildi.

Rusya: Türkiye'nin barış platformu fikrini destekliyoruz

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/rusyanin-antalya-baskonsoloslugu-vatandas-kabulu-durduruldu/1806509