BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail, gözünü Türkiye'ye mi çevirdi----

İsrail, gözünü Türkiye'ye mi çevirdi

İsrail, gözünü Türkiye'ye mi çevirdi
03 Ekim 2024 - 13:26 www.finansgundem.com

Bir araştırma şirketinin yaptığı ankete göre, Türk halkının yüzde 89,4’ü İsrail’in Türkiye topraklarında gözü olduğunu düşünüyor.

İsrail’in Filistin’in ardından Lübnan’a kara harekâtı düzenlemesinin ardından, bölgesel savaş ve 3.Dünya Savaşı senaryoları konuşulmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise TBMM'nin yeni yasama yılı açılış konuşmasında, “Vadedilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır” dedi. Areda Survey araştırma şirketi, Erdoğan'ın İsrail ile ilgili sözleri hakkında vatandaşın ne düşündüğüne yönelik bir anket gerçekleştirdi.

Areda Survey'in, İran’ın İsrail’in başkenti Tel Aviv'e düzenlediği balistik füze saldırısının sabahında Türkiye genelinde 1.100 kişiyle gerçekleştirdiği araştırmada katılımcılara, "İsrail'in gözü Türkiye topraklarında mı?" sorusu soruldu. Sonuçlara göre, Türk halkının yüzde 89,4’ü, İsrail’in Türkiye topraklarında gözü olduğunu düşünüyor. Halkın yüzde 10,6’sı ise böyle bir durumunun olduğunu düşünmüyor.

Araştırma şirketinin, 2023 Aralık ayında gerçekleştirdiği araştırmada da Türk halkına aynı soru yöneltilmiş ve "Evet" diyenlerin oranı yüzde 81,6 olarak kayıtlara geçmişti. Birkaç ay içerisinde oranlara yansıyan bu artış, İsrail’in Türkiye’ye saldırma ihtimali olduğu algısının güçlendiğini ortaya koydu. 

İsrail, Lübnan'ı vurdu: Beyrut’ta üç büyük patlama!İsrail, Lübnan'ı vurdu: Beyrut’ta üç büyük patlama!

 

İsrail'in katliamları sürüyor! Lübnan'da 2 bine yakın insan katledildiİsrail'in katliamları sürüyor! Lübnan'da 2 bine yakın insan katledildi

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.03 Ekim 2024 14:43

    MAİDE 82 AYETİ:İMAN EDENLERE EN ŞİDDETLİ DÜŞMANLIK ETMEDE YAHUDİLERİN VE ŞİRK KOŞANLARIN OLDUĞU BİLDİRİLDİĞİ HALDE OSMANLI TARİHİ BOYUNCA MEALLER YAZILMADIĞINDAN OSMANLI ÝÖNETİMİ/HALKI YAHUDİLERİN GERÇEK YÜZLERİNİ GÖREMEDİ YİNE KURAN AYETLERİNE GÖRE YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK YAPMAYA BAŞLADILAR (ABD'NİN KAYITSIZ ŞARTSIZ MADDİ VE ASKERİ DESTEĞİNE GÜVENIYORLAR)

  • E.g.03 Ekim 2024 14:29

    YENİ AHİT'E GÖRE ABRAM'IN/İBRAHİM'İN SARAY/SARA'DAN OLAN ERKEK ÇOCUKLARINA DOĞUMLARININ 8 GÜNÜNDE SÜNNET EDİLMELERI KARŞILIĞINDA FİLİSTİN TOPRAKLARI ONLARA VADEDİLMİŞ HRİSTİYANLAR YENİ AHİTE ILAVELER YAPILDIĞINI BILDİKLERİNDEN BU UYGULAMAYI KENDİ ÇOCUKLARINA UYGULAMAZLAR