BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Gülen'e sert sözler----

Erdoğan'dan Gülen'e sert sözler

Erdoğan'dan Gülen'e sert sözler
11 Mart 2014 - 14:43 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Bitlis mitinginde Fethullah Gülen'in neden İslam alimi olmadığını anlattı

Başbakan Erdoğan, hedefindeki Gülen'i "İnsanların mahrem telefon görüşmelerini dinleyeceksin, bunları kaydedeceksin, bunları iftira, şantaj için kullanacaksın, hatta daha da ileri gidip insanların yatak odalarını gözetleyecek, onları kaydedecek, şantaj yapacaksın, ondan sonra da 'ben alimim' diyeceksin. Soruyorum, tarihte böyle bir alim var mı?" sözleriyle eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Gök meydanında vatandaşlara seslendi:

"Şimdi birileri çıkıyor Başbakan ilme ve alimlere ağır sözler söylüyor diyorlar. Bizim ilime hürmetimiz bellidir, alime hürmetimiz bellidir. Şu bastırdığımız eserler bile bizim hassasiyetimizin ispatıdır.

HEM HOLDİNG PATRONU OLACAKSIN HEM DE ...

Alim sadece bilen değildir, alim kendisini bile kişidir. Alim hırslarını yenen kişidir. Alim vatanını ülkesini illetini seven kişidir. Hem holding patronu olacaksın hem büyük paraları idare edeceksin, zulmedeceksin, hem de fitne kaos çıkaracaksın.

Hem alim diyeceksin. Alimin bu işle ne alakası var alim eser yazar, tehditerle şantajlarla ananasla tespihlerle iş göreceksin hem de alim diyeceksin.

YATAK ODALARINI GÖZETLEYECEK ONLARI KAYDEDECEK SONRA BEN ALİMİM DİYECEKSİN

İnsanların mahrem telefon görüşmelerini dinleyeceksin, bunları kaydedeceksin, bunları iftira, şantaj için kullanacaksın, hatta daha da ileri gidip insanların yatak odalarını gözetleyecek, onları kaydedecek, şantaj yapacaksın, ondan sonra da 'ben alimim' diyeceksin.

TARİHTE BÖLME BİR ALİM VAR MI?

Soruyorum, tarihte böyle bir alim var mı? Gördünüz mu, duydunuz mu? Tarihte kendi ülkesine ihanet eden, kendi ülkesini karıştıran, kendi ülkesinde fitne çıkaran alim gördünüz mü?

SAİD NURSİ İLE ALAKASI YOK

Said Nursi ile alakası yok ha. Hayatında onu bir kere görmüş değil. Ne diyor Said Nursi? “Bakì hakikatler, fânî ve sukùt edebilir şahsiyetlere binâ edilmez”Ey pensilvanya'nın peşine takılan kardeşlerimize sesleniyorum.

BUNLARIN İNANCINDAN DA ŞÜPHE EDİYORUM

Baki hakikatler gelip geçici şeylerin üzerine bina edilmez. Bir Başbakan'ın görüşmelerini kayda alanlardan alim olur mu? Ben bunların inancından da şüphe ediyorum. Benim dinimde böyle bir şey yok.  Benim dinimde böyle bir şey yok. İslam dini azizdir. elbette birilenin yaptığı kötülükle dine zarar verez ama nesiller yara alır. Gerçek alimler yara alır. Yarımlaşma duygusu yara alır. Gerçek cemaatler bundan yara alır. Gerçekten hak için hizmet erleri yanlış kişelerle aralarına mesafe koymaları tarihi bir sorumluluktur.

MESAFE KOYMAK TARİHİ SORUMLULUKTUR

Gerçek alimlerin, gerçekten hak için hizmet edenlerin işte bu yanlış kişilerle aralarına mesafe koymaları tarihi bir sorumluluktur. Kendisini hizmete, ilme, talebe yetiştirmeye adamış, gerçek cemaatlerin işte bu yanlış yollarla aralarına mesafe koymaları tarihi bir sorumluluktur. Derdi yardımlaşma olan, paylaşma olan, mazlumlara yardımı olan samimi yapıların işte bu holdinge dönüşmüş, kirli ilişkilere batmış, kirli işler yapanlarla aralarına mesefa koymaları insani ve vicdani bir sorumluluktur.

(Erdoğan, İsmet İnönü'nün Said Nursi'yi sürgüne gönderdiğini gösteren belgeyi halka okudu)

SMS'LER ÇEKİLİYOR

Şu anda artık açık açık ne diyor Pensilvanya? 'Oyunuzu AK Parti'ye değil, CHP'ye verin, MHP'ye verin, BDP'ye verin' diye telkin yapıyor, yurtlarda, evlerde ikna odalarında zulüm yapıyorlar. Fakat bu CHP Genel Başkanında yüz olsa bu Pensilvanya ile zaten hareket etmemesi lazım. Bu Pensilvanya'daki zatta Said-i Nursi'ye zerre kadar vefa olsa işte o da bu CHP ile ortak hareket edemez. Ne diyorlar? 'Arabanın sağ tekeri bozulduysa sol tekerle devam edin.' Ondan sonra ne olur, şarampole yuvarlanır gidersin, olacak olan budur.

PENSİLVANYA 'SUSUN' DİYOR

Mersin'de dinleme skandalını ortaya çıkarttık. 123 kişiyi uydurma soruşturma ile dinlemişler. Bunun dışında selam örgütü diye bir şey uydurmuşlar 3 bin kişiyi dinlemişler. CHP'yi, MHP'yi, gazetecileri dinlemişler. Ama tık yok. Bunlar niye susuyor? Bizler dinlemelerin üzerine giderken neden itiraz ediyorlar. Çünkü Penesilvanya onlara 'susun, susun' diyor. Ellerindeki kasetleri, montajları oradan alıyorlar.

NİYE RAHATSIZ OLUYORSUN?

MHP'nin genel başkanı çıkmış CHP'nin genel başkanını savunuyor. Genel müdürlük yüksek makamdır diyor. Tamam niye rahatsız oluyorsun? Şimdi biraraya geldiler. Beraberler genel müdür partisi, Bahçeli hepsi biraradalar. 19 gün gece gündüz demeden çalışmaya var mıyız?

FİTNE, FESAT, TAKİYYE

30 Mart akşamı bu kadar iftira attık, takiyye yaptık, bu kadar fitne fesat yaptık ama tutmadı benim milletimin feraseti var ya o ferasetin önüne geçilmez.

BİTLİS'E 5.5 KATRİLYONLUK YATIRIM

(Vatandaşlar havaalanı isteyince) Kutlu doğum 9 ay 10 günde olur. Erken doğum felaket olur. Muş havaalanıyla burası kaç dakika? En fazla olsa olsa 45 dakika. Büyükşehirlerde havaalanına 45 dakikada ulaşıyorsunuz. Vakti saati gelince AK parti iktidarı buraları yanlız bırakmaz. Bitlis'e toplam 5.5 katrilyon yatırım yaptık.

2002'ye kadar Bitlis'te MR tomografi yoktu, şimdi tıbbi cihazlar var. Fevkalade haller dışında hastaların başka illere gitme zorunluluğu yok. Bitlis içme suyu projesinin temelini geçtiğimiz yıl atmıştık. Proje bugün itibariyle yüzde 85'ini tamamladık. 4 adet kültür merkezini tamamlayıp hizmetinizi sunduk. Bitlis bizi her seçimde destek verdi, yanlız bırakmadı. Kim derdi Şırnak'a havaalanı gelecek? Geldi mi? Biz getirdik. Ayrım yok, yapmaya devam.
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman12 Mart 2014 00:24

    chp ve cematın yalakaları kol kola 30 martda sızı sandıga gömecez

  • osman12 Mart 2014 00:21

    noldu zorunuzamı gıtdı ......

  • cevval11 Mart 2014 21:15

    ona ne diyorlar bilmiyorum ama birilerine hırsız diyorlar :) bilin bakalım kim?

  • abbas yolcu11 Mart 2014 21:07

    abbas yolcu. tüm dünya seni dinlemiş, dünya liderine bakın heytttt, gülüyorum bu çırpınışlarına artık....

  • hacı11 Mart 2014 21:05

    sen ki sen çok Müslümansın ya? milletin dinine küfreden Müslüman olsa? zorbalık, şantaj, yalan, iftira, yolsuzluk... sen misin Müslüman?

  • can11 Mart 2014 20:31

    MUŞLULARIN DA TEK DERDİ UÇMAKDI:))

  • hacı11 Mart 2014 19:38

    peki paralar nerde :)))

  • Bürokrat11 Mart 2014 18:31

    Keşke kendiniz dinlenmeden bu müdaheleleri yapsaydınız! Unutmayın gün gelecek baskı altında tutmaya çalıştığınız demokrasi'yede en çok siz ihtiyaç duyacaksınız.

  • alper_tunga11 Mart 2014 18:01

    sayın başbakan soylemlerini ve dilini düzeltmezse bu soylemler hem kendisine hemde güzel ülkemize çok zarar verebilir halk aşırı şekilde kamplaşmış durumda birşeyler fitili bir ateşlerse önüne geçmek imkansız olacak gibi yerlere doğru sürükleniyor ülke yavaş yavaş.

  • aper_tunga11 Mart 2014 17:53

    hayatımda bu kadar ayrıştırıcı sivri dilli bir siyasetci görmedim bir siyasetcinin görevi üzerine atılan suçlara hodri meydan der aksini isbat eder bunlarda bunu gören varmı?

  • Murat11 Mart 2014 17:48

    RTE 10 sene Ergenekon'la mücadele ediyorum diye oy topladı cemaatlerden, tarikatlerden iktidarda kaldı. aklı sıra şimdi de cemaatler ile mücadele ediyorum diyerek ergenekoncuların desteğini alarak bi 10 sene daha iktidarda kalacak. YERSEK!!! ondan sonra tekrar başa sarar. ya aslında cemaatler iyi ergenekon kötü demeye başlar.

  • selami11 Mart 2014 17:42

    şu kasetleri neden bir analize göndermiyorsunuz montaj mı düblaj mı değil mi bizde bilelim

  • 11 yıldır pensilvanya yokmuydu?11 Mart 2014 17:08

    11 yıldır pensilvanyayla kol kola şimdi yolsuzlukları ortaya çıkınca pensilvanya kötü...

  • ass11 Mart 2014 16:38

    kimse bu hükümetin yapmış olduğu içraatları övmesin sanki kendi cebinden mi yaptı dünyanın vergisi toplanıyor yemiyoz içmiyoz devlete veriyoz

  • HAŞŞŞŞŞ11 Mart 2014 16:36

    HAŞŞŞŞŞ.. BU PENİS SİLVANYALI NE ZAMAN TÜRKİYEYE GETİRİLİP İÇERİ TIKILACAK. ADAM BAS BAYA TERÖR YAPILANMASI

  • HAŞHAŞİ11 Mart 2014 16:33

    HAŞHAŞİLER GELİYOR HESAP SORMAYA.. ÖYLE MİLYAR DOLARLARI YALNIZ YEMEK VAR MI ?

  • GÜN11 Mart 2014 16:27

    GÜN DÖNER DEVRAN DÖNER GELİR VAKTİ ZAMANI VERİRSİN O ZAMAN HESABI

  • AYIIIIIIRIM11 Mart 2014 16:23

    BU PROJE İÇİN ÖNCE ... MİLYON DOLAR GÖNDERKİ... SİZE DE BİR KULLANILMAYAN HAVA ALANI YAPALIM.

  • serdar11 Mart 2014 15:52

    bu seçimdeki çapası da cemaat oldu, krizleri fırsata çevirme ustalığını tebrik ediyorum

  • Byk 11 Mart 2014 15:48

    Siyasi sorumlu iktidar partisidir. Hüseyin çelik 2012 yılında cemaatla hiç bir sorun olmadığını birlikte çalıştığını söylüyordu.

  • yolsuzluk11 Mart 2014 15:47

    tarihte bu kadar büyük bir yolsuzluk ve rüşvet vakası var mı?

  • ayırım11 Mart 2014 15:26

    Bu ülkeyi ayıran kim acaba. Rusya devlet başkanımı... Bu ülkenin ellisi benim diyorsun bundan ıyı ayrımcılık mı olur. Diğer elli hangi ülkenin vatandaşı acaba...

  • helal11 Mart 2014 15:23

    Helal denebilmesi için helal para yemesi gerekir. Halkın parasını değil.

  • islam11 Mart 2014 15:12

    Güzelim islam dinimiz bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. Bu kadar kullanılmamıştı. Bu kadar siyasete alet edilmemişti.

  • helal basbakan11 Mart 2014 15:06

    hizmet edene bunu yapıyorlar.. adam ülkeye her alanda yatırım yapıyor.. sandıkla deviremediklerini şantajla montajla devirmneye calısyortar.. eger millet bunlara inanıyorsa ne demeli yazık.. koalsyon hükümetlerini 1 tl yatırım yapılamayan günleri ne cabuk unutur bizim millt pes..

  • çırpındıkça batıyosun11 Mart 2014 14:50

    bu hakaretler iftiralar kirli çamaşırlarını gün yüzüne çıkardı diye mi