BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Zelenskiy üç suikast girişiminden kurtuldu' iddiası----

'Zelenskiy üç suikast girişiminden kurtuldu' iddiası

'Zelenskiy üç suikast girişiminden kurtuldu' iddiası
04 Mart 2022 - 10:52 www.finansgundem.com

İngiliz The Times gazetesinin aktardığına göre Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında suikast timleri üç defa Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i öldürmeye çalıştı.

İki suikast girişimin paralı askerlerden oluşan Wagner Grubu tarafından düzenlendiği söylendi. Ukrayna lideri Zelenskiy'nin cumartesi günü de Kiev'de Çeçen suikastçıların saldırı girişiminden kurtulduğu kaydedildi.

Habere göre, Rusya'daki savaş karşıtı istihbarat yetkililerinin verdiği bilgi sayesinde suikast girişimleri önlendi. Kiev'deki Wagner paralı askerleri, girişimleri sırasında kayıplara uğradı ve Ukraynalıların hamlelerini ne kadar doğru tahmin ettikleri konusunda endişeli oldukları söylendi.

Gruba yakın bir kaynak, Zelensky'nin güvenlik ekibinin ne kadar iyi bilgilendirildiğinin “ürkütücü” olduğunu ifade etti. The Times'a konuşan bir diplomatik kaynak da, Ukrayna liderinin öldürülmesinin savaşın gidişatı üzerinde büyük etki yaratacağını dile getirdi.

Zelenskiy: Rus ordusu bizden 5 kat daha güçlü

 

Zelenskiy: 16 bin gönüllü savaşçı geliyor

 

Zelenskiy: Rusya'nın planlarını bozduk

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)