BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni CEO evden işe özel jetle gidecek----

Yeni CEO evden işe özel jetle gidecek

Yeni CEO evden işe özel jetle gidecek
23 Ağustos 2024 - 17:41 www.finansgundem.com

Starbucks’ın CEO’su olarak 9 Eylül’de şirketin başına geçecek olan Brian Niccol’un, özel jet ile ulaşımını sağlayacak olması tartışma yarattı.

Starbucks’ın CEO’su olarak şirketin başına geçecek olan Brian Niccol’un ailesinin yaşadığı Kaliforniya eyaletindeki Newport Beach’teki evinden şirketin merkezinin bulunduğu Seattle’a, 1.600 kilometrelik mesafeyi şirketin jetiyle alacağının ortaya çıkması eleştirilere neden oldu.

9 Eylül’de şirketin başına geçecek olan Niccol’un, özel jet ile ulaşımını sağlayacak olmasının, Starbucks’ın kurumsal olarak çevreci politikaları teşvik ediyorken çelişkili olduğu dile getirildi.
BBC’ye konuşan Starbucks sözcüsü, Niccol’un şirketin dünyanın dört bir yanındaki ortaklarını ya da müşterilerini ziyaret etmediği zamanlarda büyük çoğunlukla şirketin Seattle’daki ofisinde olacağını söyledi.

Niccol’a yapılan iş teklifi gereği sürekli şirketin genel merkezinde olmasının gerekmediği, evi ve genel merkez arasında seyahat edebileceği ifade edildi.

Anlaşmaya göre Niccol, hem iş seyahatleri için hem de ev ve şirket arasına Starbucks’ın uçağını kullanabilecek. (BBC Türkçe)

Starbucks’ta CEO değişimi aktivist yatırımcı darbesiStarbucks’ta CEO değişimi aktivist yatırımcı darbesi

 

Starbucks'ın değeri 35 milyar dolar gerilediStarbucks'ın değeri 35 milyar dolar geriledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)