Yazdır

Erdoğan'dan Gülen ve muhalefet için şok sözler

Tarih: 04 Mart 2014 - 15:23

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da halka hitap etti

Adıyaman'da halka hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile AK Parti hükümetine karşı darbe yapılmak istendiğini öne sürdü. Halktan destek isteyen Erdoğan, "30 Mart'ta siz sandıkta hesap soracaksınız. Ardından hukuk yoluyla da biz hesabını soracağız." açıklamasında bulundu.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun diktatörlük yakıştırmasına da cevap veren Erdoğan şöyle konuştu: "Bakınız, aradık sorduk, diktatörü bulduk. Ey CHP senin içinde.. Kim? İnönü. İşte İtalya'da biliyorsunuz orada Nazi faşizm bunlar iktidar olduğunda onları ilk tebrik edenlerden olmuştu. Öyle ki bunlar Dersim'de katliamın baş sorumlusudur. Baş sorumlu olduğu halde bugün kalkıp CHP genel müdürü Dersimli olduğu halde orayla ilgili bir kelime edebiliyor mu? Edemez, çünkü onu söylediği anda bataklığa batacak, bunu biliyor."


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 'Çark etmek bunların fıtratında var' diyen Başbakan Erdoğan, "Paralel yapı CHP il başkanlıklarını, milletvekillerini dinlemiş ama CHP genel müdürü ağzını açıp tek bir şey söyleyemiyor. Başbakan'ın dinlenmesi vahim olay diyordu. Bugün sorun tam aksini söyler. Akşam başka sabah başka. Bunu diyen CHP'nin genel müdürü.Bundan ancak İstanbul  Tahtakale'de kasetçi olur. Orada kaset satsın kaset" dedi.

O ÇAMURDA BOĞULUYORLAR

Varsın çekemeyenler olsun, varsın kıskananlar olsun fitne için nifak için gece gündüz çalışanlar olsun. Sizin coşkunuz, şu aşkınız var ya bize bu yeter. Namuslu insanlara leke bulaştırmaya çalışan o lekeyi eline yüzünü bulaştırır. Biz şer zannederiz ama onda hayır vardır. Bize çamur atanlar o çamurun içinde boğuluyorlar. Pensilvanya'da bir zat var. Bize iftira atmaya, bize beddualar etti. Üç ayda maskesi düştü. Rabbim elini ayağını dolaştırdı. Ne diyor Savaş Ay'la röportaj yapmış. O röportajda ne diyor. 'Cebrail bir parti kursa kusura bakmasın onu desteklemeyeceğim'diyor.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE

Bu zat şuanda CHP'yi destekliyor, CHP'ye istikamet çiziyor. CHP'nin olmadığı yerde de MHP'yi destekliyor. Al birini vur ötekine. Adıyaman'da ablalar, abiler köylere gidiyorlarmış.Benim onlara bir şey söylememe gerek yok. Onlara şunu da söyleyin. Adıyaman merkeze hangi yüzle geliyorsunuz?

BAŞINIZDAKİ ZATIN VATANI TÜRKİYE DEĞİL Mİ?

Başörtülü başı açık artık el ele kol kola yaşayabiliyor. Bundan mı rahatsız oldunuz? Gücünüz varsa partinizi kurun karşımıza gelin. Pensilvanya'daki zatada söyleyin gelsin. Sizin başınızdaki zatın vatanı Türkiye değil mi? Dürüstse doğru ise vatanı karıştırmasın gelsin vatanına. Yoksa onunla ilgili de yasaklar mı kumpaslar mı var? Niçin gelemiyor diye sorun. 30 Mart bu oyunu bozmanın tarihidir.

KIRIK, ÇÜRÜK YUMURTADAN BİR SAĞLAM YUMURTA OLMAZ

Bunların kardeşliği kaset kardeşliği. Üç kafadar bir araya verdiler. Bitlis'te 5 parti bir araya geldi. Duydunuz mu? Hepsinin toplamı yüzde 7. Kırık çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Olay bu.

Bu zat CHP genel başkanının eline kasetler veriyor. Sen zaten kasetle geldin kasetle gideceksin. utanmadan iftiralarla Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanına yalan dolan şeyler söylüyor. Sen SSK'yı batırdın ya. Biz kuyruklarla rezil, sefil olduk.

ONDAN KASETÇİ OLUR GİTSİN KASET SATSIN

3 yıl önce televizyon kanalına çıkmış. Partileri ile ilgili kayıtları eleştiriyordu. Bu savcının hesap vermemesi gibi bir şey olabilir mi diyordu. Kim bu savcı diye soruyordu. Başbakan'ı dinleyen hangi derin devlet diyordu. Milliyet Gazetesi 27 Aralık 2012. Bitmedi. Savcı suç işliyor diyordu. CHP Genel Başkanı 2 yıl önce yasa dışı dinleme hepimizin tepki göstermesi gereken suç diyordu. Çark etmek bunun fıtratında var. O koltuğa kasetle oturdu. Paralel yapı CHP il başkanlıklarını, milletvekillerini dinlemiş ama CHP genel müdürü ağzını açıp tek bir şey söyleyemiyor. Başbakan'ın dinlenmesi vahim olay diyordu. Bugün sorun tam aksini söyler. Akşam başka sabah başka. Buradada bir şey var. Ne diyor. Cemaat saydamlaşsın diyor. Hürriyet 2 Nisan 2011. Bunu diyen CHP'nin genel müdürü.Bundan ancak İstanbul  Tahtakale'de kasetçi olur. Orada kaset satsın kaset. Bunların İstanbul adaylarını gördünüz dimi.

ARADIK SORDUK DİKTATÖRÜ BULDUK

CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın kurdukları tuzak bozuldu. Sandıksız hükümeti devirelim dediler. Millet sandıkta bunun hesabını soracak. Ardından hukuk yoluyla biz hesabını soracağız. Aradık sorduk diktatörü bulduk. Ey CHP diktatör senin içinde. Kim İnönü. İtalya'da orada Nazi, Faşizm iktidar olduğunda onları ilk tebrik edenlerden olmuştur. Bunlar Dersim'de katliamın baş sorumlusudur. Bugün kalkıp CHP'nin genel müdüründen orayla ilgili bir kelime duydunuz mu? Bunları ininden çıkartacağız. Devlet içinde yapılananları çıkaracağız.

BUNLARA ALDANMAYIN

TBMM çalışmalarına ara vermeden önce yeni demokratikleşme paketini çıkarttık. Tarihi nitelikte reformlar yaptık. Senin sakalın, bıyığın var diye kimse kapıdan döndürülemeyecek. Devlet dairesinde sen Kürtsün, Türksün gibi engelleme yapanlara ağır cezalar getirdik. Eski köy isimlerin yeniden alınmasını kolaylaştırıyoruz. Kurban derisinin toplanmasında tekelciliği kaldırdık. Klavyelere özgürlük getirdik. Bunlar Türkiye'de engelleri kaldıran, nefretin önüne geçen tarihi nitelikteki reformlar. Fazlasını yapacağız. Partimizden aday olmayan bazı kardeşlerimiz ben seçileceğim Ak Parti'ye geçeceğim diye oy istiyorlarmış. Bunlara aldanmayın.
Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/erdogandan-gulen-ve-muhalefet-icin-sok/409020