Yazdır

Ünlü isimden 114 bin TL'lik nafaka isyanı: Ben bu parayı kazanmıyorum!

Tarih: 14 Ekim 2024 - 16:18

Sevilen oyuncu Ufuk Özkan, 2 yıl önce boşandığı eşine ödediği nafakanın yüksekliği nedeniyle nafaka indirimi talebinde bulundu. Nafaka miktarının 114 bin TL'ye çıktığını belirten Özkan, bu miktarı ödeyecek kadar kazancının olmadığını söyledi.


‘Geniş Aile’ dizisindeki "Cevahir" rolüyle tanınan Ufuk Özkan, geçtiğimiz yıllarda uyguladığı yanlış diyet nedeniyle siroz hastalığına yakalanmıştı. Tedavisi olumlu sonuçlanan oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle uzun saatler çalışamadığını ve bu durumun gelirini ciddi şekilde etkilediğini dile getirdi.

(Fotoğraflar Ufuk Özkan'ın kendi instagram hesabından alınmıştır.)

Sabah'tan Tuba Kalçık'ın haberine göre; Özkan, artık sadece tiyatro sahnesinde yer aldığını, dizi projelerine katılamadığını ve bu nedenle gelirinin azaldığını ifade etti.

SAĞLIK SORUNLARI GELİRİNİ DÜŞÜRDÜ

2005 yılında evlendiği Nazan Güneş’ten 2 yıl önce boşanan Özkan, nafakanın önce 45 bin TL'den 74 bin TL'ye, ardından da 114 bin TL'ye yükseldiğini belirtti. "Gelirim düştü, sağlık nedenleriyle dizi yapmıyorum. Tiyatro oyunlarından kazandığım gelir bu nafakayı ödemeye yetmez" diyen Özkan, nafaka miktarını azaltmak için dava açtığını da sözlerine ekledi.

"ARTIK MİNİMAL YAŞAMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Özkan, daha önce dizilerden yüksek gelir elde ettiğini ancak artık dizi projelerine katılmadığını ve tiyatrodan kazandığı paranın geçimini sağlamakta zorladığını belirtti. "Sağlığımı korumak için dizi yapmıyorum, artık minimal bir yaşam sürdüremem" diye konuştu.

Özkan, özel hayatında da iş dışındaki zamanını evde geçirdiğini ve sosyal hayatta çok aktif olmadığını ifade etti.

Cem Yılmaz'a Yargıtay'dan nafaka şokuCem Yılmaz'a Yargıtay'dan nafaka şoku

 

9 yıl müvekkilinin nafakasını alan avukata indirimli ceza!9 yıl müvekkilinin nafakasını alan avukata indirimli ceza!

 

Al Pacino 850 bin TL nafaka ödeyecekAl Pacino 850 bin TL nafaka ödeyecek

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/unlu-isimden-114-bin-tllik-nafaka-isyani-ben-bu-parayi-kazanmiyorum/1822089