Yazdır

Antalya uçağında korku dolu anlar: İniş sırasında tekerleri patladı

Tarih: 12 Ekim 2024 - 21:13

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Corendon Hava Yolları'na ait uçağın, inişi sırasında arka sağ iki tekerleğinin patladığını, 174 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın güvenli şekilde tahliye edildiği bildirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Corendon Hava Yolları'na ait Münih-Antalya seferini yapan uçağın, inişi sırasında arka sağ iki tekerleğinin patladığını, 174 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın güvenli şekilde tahliye edildiğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Corendon Hava Yolları'na ait Münih-Antalya seferini yapan uçağa ilişkin açıklama yapıldı.

"Corendon Hava Yolları'na ait TC TJV tescil numaralı Münih-Antalya seferini yapan uçağın, saat 14.10 dolaylarında inişi sırasında arka sağ iki tekerleği patlamıştır. 174 yolcu ve 6 mürettebat hiçbir sorun yaşanmadan güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir. Ardından uçak seferler aksatılmadan güvenli bölgeye park edilmiştir."

İran'dan uçaklarda siber güvenlik tedbiriİran'dan uçaklarda siber güvenlik tedbiri

İran'dan açıklama: Uçak seferleri iptalİran'dan açıklama: Uçak seferleri iptal

İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkarmıştı: Soruşturma başlatıldı!İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkarmıştı: Soruşturma başlatıldı!

Rusya'nın bombardıman uçakları ABD kıyısındaRusya'nın bombardıman uçakları ABD kıyısında

Havada 'fare' kaosu: Uçak acil iniş yaptıHavada 'fare' kaosu: Uçak acil iniş yaptı

Hakkari'de uçak pistten çıktıHakkari'de uçak pistten çıktı

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/antalya-ucaginda-korku-dolu-anlar-inis-sirasinda-tekerleri-patladi/1821859