Yazdır

Al Pacino, alkolü nasıl bıraktığını anlattı: Hafızamı kaybetmeye başladım!

Tarih: 10 Ekim 2024 - 17:17

Hollywood'un 84 yaşındaki efsanevi oyuncusu Al Pacino, yıllar süren alkol bağımlılığıyla nasıl başa çıktığını ve hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.


Al Pacino, korkutucu derecede bilinç kararmaları yaşadıktan sonra içki ve uyuşturucuyu bıraktığını açıkladı.

84 yaşındaki Oscar'lı yıldız, sürekli mercek altındaki hayatıyla başa çıkmakta zorlandıktan sonra alkol ve madde bağımlılığına yöneldiğini, ancak onlarca yıldır artık hiç bu yola başvurmadığını anlattı. Yaşam tarzının artık hafızasını etkilemeye başladığında onu değiştirmeyi seçtiğini söyledi.

People'a konuşan Pacino, "Çok genç yaşlarda unutkanlık başladı. Bilinç kararması diyorlar. Bundan dolayı çok geriliyordum" dedi.

Pacino, başlangıçta 'Adsız Alkolikler'e (Bireyleri alkolizmden uzak tutmayı amaçlayan ve alkolikleri iyileştirmeye adanmış küresel bir örgüt) kaydolmayı denediğini ancak destek sistemini yararlı bulmadığını, bu nedenle arkadaşı Charlie Laughton'un ona destekçi rolü üstlendiğini ekledi.

Pacino, "Bir süre Adsız Alkolikler'e gittim. Harika bir yerdi ama bana göre değildi. Laughton tarafından desteklenmek bana yardımcı oldu" ifadesini kullandı.

Eski eşi Jan Tarrant ile ilişkisinden 34 yaşındaki Julie'nin babası olan Pacino'nun oyuncu Beverly D'Angelo ile paylaştığı 23 yaşında Anton ve Olivia adlarında ikiz çocukları var. Ünlü oyuncunun ayrıca film yapımcısı eski sevgilisi Noor Alfallah'la birlikteliğinden 16 aylık Roman adında bir oğlu bulunuyor. Pacino ile Alfallah, çocuklarının doğumundan bir yıl sonra ayrıldı. (Habertürk)

 Alkollü içki servis materyallerine düzenleme Alkollü içki servis materyallerine düzenleme

 

Z kuşağı Noel partilerinde alkol istemiyorZ kuşağı Noel partilerinde alkol istemiyor

 

Tıbbi amaçlı etil alkolün kullanımına yakın takipTıbbi amaçlı etil alkolün kullanımına yakın takip

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/al-pacino-alkolu-nasil-biraktigini-anlatti-hafizami-kaybetmeye-basladim/1821534