Yazdır

İstanbul’da hastane bahçesinde cinayet ve intihar

Tarih: 10 Ekim 2024 - 17:00

İstanbul'daki bir hastanenin bahçesinde evli çift tartışma yaşadı. Yaşanan gerginlik sonrası eşini vuran Orhan Önal intihar etti.

İstanbul Bakırköy'de hastane randevusu için gelen Berivan Önal, eşi Orhan Önal ile hastane bahçesinde tartışmaya başladı. Orhan Önal yanında bulunan silahla önce eşini vurdu daha sonra aynı silahla intihar etti. Ekiplerin incelemesinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, öğlen saatlerinde Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Berivan Önal (37) ile eşi Erhan Önal muayene randevusu için hastaneye geldi. Berivan ve Erhan Önal hastane bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Bakırköyde hastane bahçesinde eşini vurup intihar etti

Bir süre sonra Erhan Önal yanında bulunan silahıyla eşi Berivan Önal'a iki el ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Hastaneden gelen sağlık çalışanları yapmış olduğu ilk müdahalede Berivan ve Orhan Önal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler inceleneme üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekonomik kriz yaşanan ülkelerde erkeklerin intihar oranları artıyor!Ekonomik kriz yaşanan ülkelerde erkeklerin intihar oranları artıyor!

 

Seçil Erzan'ın arama geçmişi ortaya çıktı: Nasıl intihar edilir?Seçil Erzan'ın arama geçmişi ortaya çıktı: Nasıl intihar edilir?

 

İntihar eden emlakçının eşini, kayınpederi öldürdüİntihar eden emlakçının eşini, kayınpederi öldürdü

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/istanbulda-hastane-bahcesinde-cinayet-ve-intihar/1821529