Yazdır

Milyonerler İngiltere’yi terk ediyor: Tarihin en büyük göç dalgası kapıda!

Tarih: 08 Ekim 2024 - 09:44

İngiltere, yüksek vergiler ve yeni kurallar nedeniyle milyoner göçü yaşayacak. Bu süreçte milyoner oranı düşerken, Almanya, Fransa ve İtalya’da artış bekleniyor.

Yapılan bir analize göre, hükümetin yerleşik olmayanlara yönelik planları öncesinde İngiltere, dünyadaki en büyük milyoner göçüne maruz kalmaya hazırlanıyor.

Adam Smith Enstitüsü’nün UBS tahminleri üzerinde yaptığı analize göre, milyoner nüfus oranının mevcut parlamentonun görev süresince 20 baz puan düşerek, şu anda %4.55 olan oranın önümüzdeki beş yıl içinde %3.62’ye gerilemesi bekleniyor.

Bu durum, paylarının artacağı öngörülen Almanya, Fransa ve İtalya’nın aksine bir gelişme.

Düşünce kuruluşu, varlıklı sakinlerin yüksek vergiler, yerleşik olmayanlar kurallarındaki değişiklikler ve “servet yaratıcıları için düşmanca bir kültür” gibi faktörler nedeniyle İngiltere’den uzaklaştığını ileri sürdü.

İngiltere'de konut fiyatlarında sert yükselişİngiltere'de konut fiyatlarında sert yükseliş

 

İngiltere'de karbon yakalama teknolojileri için finansmanİngiltere'de karbon yakalama teknolojileri için finansman

 

İngiltere'de skandal: Cerrah ameliyatta İsviçre çakısı kullandı!İngiltere'de skandal: Cerrah ameliyatta İsviçre çakısı kullandı!

 

İngiltere'de iş dünyası güveni 9 ayın en düşüğüneİngiltere'de iş dünyası güveni 9 ayın en düşüğüne

 

İngiltere'de konut fiyatlarında son iki yılın en hızlı artışıİngiltere'de konut fiyatlarında son iki yılın en hızlı artışı

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/milyonerler-ingiltereyi-terk-ediyor-tarihin-en-buyuk-goc-dalgasi-kapida/1820982