Yazdır

Binance'in kripto pazarındaki payında önemli düşüş

Tarih: 04 Ekim 2024 - 08:35

Binance'in kripto pazarındaki payı son dört yılın en düşük seviyesine geriledi


Dünyanın en büyük kripto platformu Binance'ın yaklaşık 2 trilyon dolarlık dijital varlık piyasasındaki işlem hacmi payı eylül ayında son dört yılın en düşük seviyesine geriledi.

Araştırma şirketi CCData'ya göre, dünyanın en büyük kripto borsasının pazar payı, yılın başında %42,7 iken geçen ay %36,6'ya geriledi. Binance'in spot piyasadaki %27'lik payı Ocak 2021'den bu yana en düşük seviyedeyken, türev işlemlerinin %40,7'sini oluşturuyor ve bu da son dört yılın en düşük seviyesi.

Binance, Mart 2023'ten bu yana dünya çapında düzenleyici kurumların artan incelemeleriyle boğuştuğu için pazar payını kaybediyor.

CCData'ya göre, tüm merkezi kripto borsalarındaki birleşik spot ve türev işlem hacimleri, genellikle mevsimsel olarak zayıf bir ay olan Eylül ayında %17 düşerek Haziran ayından bu yana en düşük aylık faaliyet seviyesine geriledi. CCData'ya göre, Binance geçen ay en büyük borsalar arasında en ciddi pazar payı düşüşünü yaşadı.

Binance açıkladı! Filistinlilerin yatırımları donduruldu mu?Binance açıkladı! Filistinlilerin yatırımları donduruldu mu?

 

Binance, Hindistan'da yeniden faaliyetteBinance, Hindistan'da yeniden faaliyette

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/binancein-kripto-pazarindaki-payinda-onemli-dusus/1820386