Yazdır

İki ilde okullar tatil edildi

Tarih: 30 Eylül 2024 - 21:15

Yağışlı hava eğitimi de engelledi. Bartın ve Zonguldak'ta etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Bartın ve Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara verildi. Açıklama illerin valiliklerinden geldi.

Bartın Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı. 

ENGELLİ VE HAMİLELERE DE 1 GÜN İZİN VERİLDİ

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

ZONGULDAK'TA DA VALİLİK DUYURDU

Öte yandan okulların tatil edildiği diğer bir il olan Zonguldak'ta da Valilik açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Olumsuz hava koşulları nedeniyle; ilimiz genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim 2024 Salı günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyorİstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor

 

Yurt genelinde sağanak yağışlar etkili olacakYurt genelinde sağanak yağışlar etkili olacak

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/iki-ilde-okullar-tatil-edildi/1819751