Yazdır

Akaryakıt istasyonunda facia

Tarih: 28 Eylül 2024 - 10:05

Dağıstan'daki bir akaryakıt istasyonunda patlama gerçekleşti. Yaşanan patlamada 10 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin Mahaçkale banliyösündeki Novy Khushet köyünde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada 10 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Patlamada ölenler arasında iki çocuğun da bulunduğu bildirildi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’nın (MÇS) yaptığı açıklamaya göre, patlama Moskova saatiyle 17:30 civarında gerçekleşti. İlk olarak 5 kişinin öldüğü duyurulmuştu, ancak kurtarma çalışmaları devam ederken ölü sayısının 10’a yükseldiği belirlendi. Enkaz altından cesetlerin çıkarılmasına devam ediliyor.

Patlamanın ardından çıkan yangın kontrol altına alındı, ancak akaryakıt istasyonunun binası tamamen yıkıldı. Ayrıca, patlama sonrası bölgedeki elektrik hatları hasar gördü ve çevredeki yerleşim yerlerinde elektrik kesintileri yaşandı. Enerji şirketi Dagenergo, elektrik hizmetini yeniden sağlamak için çalışmalarına başladı.

Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, güvenlik gereksinimlerini karşılamayan hizmetlerin sağlanması nedeniyle Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun 238. maddesi uyarınca bir soruşturma başlattı. Bölgedeki hastaneler, yaralılara tıbbi destek sağlamak için yüksek alarm durumuna geçirildi.

Netanyahu konuştu, Lübnan'da patlama sesi duyulduNetanyahu konuştu, Lübnan'da patlama sesi duyuldu

 

Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!

 

Almanya'da bir Türk'e ait eğlence mekanında patlamaAlmanya'da bir Türk'e ait eğlence mekanında patlama

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/akaryakit-istasyonunda-facia/1819361