Yazdır

Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla poz veren kişiler yakalandı

Tarih: 27 Eylül 2024 - 14:57

Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz vererek halk arasında korkuya neden olan şüphelilerin de aralarında bulunduğu 7 kişi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan ve Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren kişilerin de aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, kişilerle ilgili görüntülerin Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelendiğini belirtti ve konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar 26 Eylül 2024 Perşembe akşam saatlerinde Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve devriye ekiplerimiz koordinesinde adres sorgulama ve saha çalışmaları başlatılmıştır. Sosyal medyada yer alan şahısların da içinde bulunduğu 7 şüpheli B.A., S.D., Y.S., A.D., A.Ç., E.A. ve H.H.K. yakalanmıştır. Halkımızın huzurunu kaçıranlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Aziz milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun."

Yerlikaya'dan 'Narin açıklaması: Çok geçmeden açıklığa kavuşacakYerlikaya'dan 'Narin açıklaması: Çok geçmeden açıklığa kavuşacak

 

Site sakinleri isyan etti: Kapıcıya 12 milyon TL tazminatSite sakinleri isyan etti: Kapıcıya 12 milyon TL tazminat

 

Yargıtay'dan yakalanan ilk FETÖ'cü darbeciye verilen müebbet hapsine onayYargıtay'dan yakalanan ilk FETÖ'cü darbeciye verilen müebbet hapsine onay

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/gaziantepte-uzun-namlulu-silahlarla-poz-veren-kisiler-yakalandi/1819268