Yazdır

TMSF'den şirket satışı

Tarih: 27 Eylül 2024 - 06:49

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), "Güçbirliği Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" için satışa çıktı.

TMSF'nin şirket satışına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

"Güçbirliği Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü", Güçbirliği Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’nin maliki olduğu 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun (“6183 sayılı Kanun”) hükümleri uyarınca haczedilen Tire Organize Sanayi Bölgesi’nce verilen 13.08.2002 tarihli Parsel Tahsis Belgesi kapsamında hak sahibi olduğu; İzmir ili Tire ilçesi, Turan Mah., 1292 ada, 3 parselde kain, 75.000 m2 alanlı arsa vasıflı taşınmaz ve üzerindeki bina ve menkullerinden oluşuyor.

İhalede muhammen bedel 526 milyonl TL olarak belirlendi.

İhale 13.11.2024 tarihinde, saat 14.00’da yapılacak.

Konu ile ilgili Egeplast'tan KAP'a yapılan açıklamada ise şu bilgiler verildi:

"Grup Şirketlerimizden Ege Yıldız A.Ş.'nin iştiraklerinden Güçbirliği Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Güçbirliği Tekstil A.Ş. ile ilgili olarak; 26.09.2024 TMSF'nin internet sitesinde "Güçbirliği Tekstil İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı" tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Satış İlanı verildiği öğrenilmiştir.

Söz konusu ilana göre, Güçbirliği Tekstil A.Ş. nin hak sahibi olduğu "Güçbirliği Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü", ilgili mevzuat ve ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

İhale ile ilgili tüm hususların "Şartname"de yer aldığı ve ihale ile ilgili her türlü bilginin "Satış Komisyonu"ndan alınabileceği de satış ilanında belirtilmiştir.

TMSF tarafından yapılacak duyurular, Grubumuz tarafından takip edilmekte, gelişmeler olması durumunda Kamuyla paylaşılacaktır.

TMSF bir şirketi satışa çıkardıTMSF bir şirketi satışa çıkardı

 

TMSF'den şirket satışıTMSF'den şirket satışı

 

Bankacılık sektörünün mevduatı yükseldiBankacılık sektörünün mevduatı yükseldi

 

ING Türkiye ile Allianz Türkiye güçlerini birleştiriyorING Türkiye ile Allianz Türkiye güçlerini birleştiriyor

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/tmsfden-sirket-satisi/1819153