Yazdır

Sevgiliden 125 bin dolarlık kripto tuzağı

Tarih: 25 Eylül 2024 - 17:18

Diyarbakır’da sevgilisi A.T.’ye tuzak kuran Ö.Ç. ve iki arkadaşı, 125 bin dolar değerinde kripto para çaldı. Ö.Ç., sevgilisi A.T.’yi evine davet ederek planını devreye soktu. İşte 125 bin dolarlık kripto hırsızlığının ayrıntıları...


Diyarbakır'da, A.T., sevgilisi Ö.Ç.'nin evinde zaman geçirmeye başladı. Bu sırada daha önce eve girip odada saklanan Ö.Ç.'nin arkadaşı M.P., fırsatını bulup A.T.’nin telefonunu ele geçirdi. M.P., A.T.'nin kripto hesabına giriş yapıp hesabındaki 54 Ethereum’u başka hesaba transfer etti. Hesabın boşaltılmasının ardından bu kez Ö.Ç.'nin bir başka arkadaşı U.R.A., apartmanın girişindeki zile bastı. Ö.Ç., kuzeninin geldiğini belirterek A.T.'den gitmesini istedi.

Evden ayrılan A.T., bir süre sonra hesabını kontrol ettiğinde sıfırlanmış olduğunu fark etti. Polis merkezine giden A.T.'nin şikayetiyle polis çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin apartmanın ziline bastığını gördü ve parmak izlerini aldı.

Tespit edilen şüpheliler Ö.Ç. ve M.P., düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı. U.R.A.'nın cezaevinden izinli çıktığı, olayın ardından tekrar cezaevine gittiği öğrenildi. Ö.Ç. ve M.P., işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

A.T.'nin çalınan parasının 550 bin TL'sinin harcandığı belirlendi, geriye kalan 3 milyon 700 bin TL’ye ise bloke konuldu.

Cevdet Yılmaz'dan kripto ve borsaya ilişkin 'vergi' açıklamasıCevdet Yılmaz'dan kripto ve borsaya ilişkin 'vergi' açıklaması

 

Kriptolarda gözler ABD seçimlerindeKriptolarda gözler ABD seçimlerinde

 

Trump kripto paraya göz kırptı: Bunu yapmalıyız!Trump kripto paraya göz kırptı: Bunu yapmalıyız!

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/sevgiliden-125-bin-dolarlik-kripto-tuzagi/1818910