Yazdır

Soyunma odası karıştı: Dortmund'da 'Nuri Şahin' krizi!

Tarih: 25 Eylül 2024 - 11:15

Borussia Dortmund'da teknik direktör Nuri Şahin, hafta sonu Stuttgart'a karşı alınan ağır yenilginin ardından yoğun eleştirilere maruz kaldı. Şahin'in bazı kararları soyunma odasında futbolcular tarafından sorgulanmaya başlandı.


Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirilen Nuri Şahin, Bundesliga'nın 4. haftasında oynanan ve Stuttgart'a 5-1 kaybedişen maçın ardından çok sert dille eleştirildi. Bild'de yer alan habere göre Borussia Dortmund'daki bazı futbolcuların Nuri Şahin'in kararlarını eleştiriyor.

Bundesliga'nın ilk 3 haftasında 2 beraberlik ve 1 beraberlik alan; Devler Ligi'nde ise Club Brugge'ü deplasmanda 3-0 mağlup eden Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4. haftasında Stuttgart deplasmanında dağıldı. Nuri Şahin'in takımı Stuttgart'a deplasmanda 5-1 kaybetti.

ŞAHİN'İN KARARLARI SOYUNMA ODASINDA SORGULANDI

Sözcü'deki habere göre; Borussia Dortmund'un Stuttgart'a karşı tarihi hezimete uğramasının ardından Alman medyası Nuri Şahin'i çok sert bir dille eleştirdi. Bild'de yer alan haberde, "BVB antrenörü Nuri Şahin (36) Stuttgart'taki 5:1'lik yenilginin ardından şaşkına döndü. En kötü türden bir aşağılanma yaşadı. VfB'ye karşı üst üste 4. yenilgi oldu" ifadeleri kullanıldı.

Bild, Borussia Dortmund'da forma giyen bazı oyuncuların soyunma odasında Nuri Şahin'in kararlarını eleştirdiğini yazdı. Haberde şu ifadeler yer aldı:

Oyuncuları kamuoyu önünde eleştiren Nuri Şahin de utanç verici yenilgide yer aldı ve taktikler ile kadrolar hakkında hoş olmayan sorulara katlanmak zorunda kaldı. Oyuncular, Şahin hakkında fısıldaşıyor! BVB soyunma odasında bu sorular soruluyor:

SAVUNMADAKİ DENEMELER TEPKİ ÇEKTİ
 
- Avusturyalı oyuncu Çarşamba günü Brugge'de (3-0) orta sahada daha iyi oynamasına rağmen Nuri Şahin, Marcel Sabitzer'i sağ kanada neden koydu? Bu koçun tutarlılığının bir işaretiydi ama aynı zamanda takım için en iyi şey miydi?

Şahin neden savunmada denemeler yapmaya devam ediyor? Üç kişilik stoper hattı (Anton, Süle, Schlotterbeck) VfB maçının ilk 45 dakikasında umutsuzca aşırı zorlanmış görünüyordu.

Dortmund en iyi dakikalarını Heidenheim karşısında (4:2) iki klasik bekle (Ryerson ve Bensebaini) oynadı. Stuttgart'ta Şahin daha sonra kendini düzeltti ve Bensebaini (Adeyemi'nin yerine) ve Couto (Ryerson'ın yerine) olmak üzere iki yeni oyuncuyu oyuna aldı ancak onlar da sallantılı savunmayı dengeleyemedi.

Galatasaray'ın Avrupa arenasında konuğu PAOKGalatasaray'ın Avrupa arenasında konuğu PAOK

 

Galatasaray taraftarından Florya'da coşkulu kutlama Galatasaray taraftarından Florya'da coşkulu kutlama

 

Fenerbahçe'den İsmail Kartal iddiaları hakkında açıklamaFenerbahçe'den İsmail Kartal iddiaları hakkında açıklama

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/soyunma-odasi-karisti-dortmundda-nuri-sahin-krizi/1818846