Yazdır

Düğün masraflarını davetlilere ödettiler

Tarih: 22 Eylül 2024 - 17:56

İngiltere’de Sophie ve Jeff isimli bir çift, düğünlerine giriş için konuklardan yiyecek ve içecek ücreti hariç yaklaşık 2.000 sterlin talep etti.

İngiltere’de yaşayan bir gelin ve damat, düğünlerine giriş için konuklardan yaklaşık 2.000 sterlin talep ettikten sonra büyük tepki çekti, üstelik bu ücrete yiyecek ve içecek de dahil değildi.

İlginç olay İngiltere’de yaşandı. Daily Star'ın haberine göre, Sophie ve Jeff isimli bir çift, davetlilere gönderdikleri online davetiyeye, kullanıcıları bir ödeme linkine yönlendiren bir buton yerleştirdi.

Konuklardan biri olan Jack, çiftin düğünlerine giriş için neredeyse 2 bin sterlin (91 bin TL) talep ettiğini görünce şaşkına döndü. 

Sözcü'de yer alan habere göre, düğüne katılan misafirler 30 sterlinlik zorunlu "mekan bahşişi"nin yanı sıra yemek için de ortalama 200 sterlin daha harcamak durumunda kaldı. 

Büyük tepki topladılar

Jack, arkadaşlarının düğünü için toplamda 2230 sterlin (101 bin TL) harcadığını dile getirirken düğünden sonra mekan maliyetlerini incelediğinde çiftin düğünü bedavaya getirdiğini fark etti.

Yaşananları Reddit’te paylaşan Jack’in bir arkadaşı, insanların haklı tepkisiyle karşılaştı. 

Yorumlar bölümünde şaşkına dönen bir sosyal medya kullanıcısı, “Ödeme ekranını gördüğümde arayıp düğüne gelemeyeceğimi söylerdim. iptal ederdim. Gelin ve damadın benim için kim olduğunu umursamıyorum. Belirli bir tür düğün istiyorsanız, kendiniz ödeyin. Yaptıkları şey düpedüz bayağı." dedi.

Bir başkası da, "Bunlar arkadaş değil, sadece birilerini kullanıyorlar ve bu çok iğrenç. Umarım birileri onlarla yüzleşmiş ve onları uyarmıştır. Eğer bu kadar cimri veya parasızsanız, kaçın ve herkesi baş ağrısından kurtarın," şeklinde yorum yaptı.

"Sivrihisar Hava Gösterileri 2024" sona erdi

 

Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırmışKayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırmış

 

1990'ların ünlü oyuncağıydı: Sanal bebekler dönüyor1990'ların ünlü oyuncağıydı: Sanal bebekler dönüyor

 

Isparta’da 2 kilo 200 gramlık patlıcan insanları şaşırttı Isparta’da 2 kilo 200 gramlık patlıcan insanları şaşırttı

 

Eski Mossad Başkanı: Esirlerin ölmesi Netanyahu'nun tercihiEski Mossad Başkanı: Esirlerin ölmesi Netanyahu'nun tercihi

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/dugun-masraflarini-davetlilere-odettiler/1818411