Yazdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de! Sevgi gösterileriyle karşılandı

Tarih: 22 Eylül 2024 - 09:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD'nin New York şehrindeki Türkevi girişinde kendilerini bekleyen kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine geldi.

Özel uçak "CAN" ile TSİ 23.57’de John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Yıldız, Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve New York Başkonsolosu Büyükelçi Muhittin Ahmet Yazal karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, buradan Türkevi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türkevi girişinde kendilerini bekleyen kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlara doğru yürüyen Erdoğan çifti, bir süre burada sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, basın mensuplarına selam verdikten sonra beraberlerindeki heyetle Türkevi'ne girdi.

Erdoğan'dan Suriye ile normalleşme açıklaması: Cevap bekliyoruzErdoğan'dan Suriye ile normalleşme açıklaması: Cevap bekliyoruz

 

Erdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'ye gidiyorErdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'ye gidiyor

 

Erdoğan, 6 üniversiteye yeni rektör atadıErdoğan, 6 üniversiteye yeni rektör atadı

 

Erdoğan: Vadedilmiş toprak hayali kuranlar bizden rahatsız oluyorlarErdoğan: Vadedilmiş toprak hayali kuranlar bizden rahatsız oluyorlar

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/cumhurbaskani-erdogan-abdde-sevgi-gosterileriyle-karsilandi/1818331