Yazdır

Rus televizyonunda 19 yıllık komedi programı yayından kaldırıldı

Tarih: 21 Eylül 2024 - 10:21

2005’ten itibaren Rus televizyon kanalı TNT’de düzenli olarak yayınlan çok sayıda komedyen ve sanatçının yetişmesine olanak sağlayan efsanevi Comedy Club programı yayından kaldırıldı

2003 yılında bir kulüp gösterisi olarak başlayan ve 2005’ten itibaren Rus televizyon kanalı TNT’de düzenli olarak yayınlan çok sayıda komedyen ve sanatçının yetişmesine olanak sağlayan efsanevi Comedy Club programı ekranlara veda ediyor.

Haberrus'ta yer alan habere göre, Gazprom-Media Eğlence Televizyonu, Komedi Kulübü şovunun 20 Eylül’de TNT kanalında yayınlanacak olan bölümünün son olacağını açıkladı. Şovun yaratıcı yapımcısı Garik Kharlamov, Komedi Kulübü’nün ekranlara veda edeceğini doğruladı.

TNT kanalının yöneticisi Tina Kandelaki, daha önce Komedi Kulübü’nün yeni formatla devam edeceğini ima etmişti.

Temmuz ayında yapımcı Kharlamov, yeni fikirlerle programı yenilemeyi planlamıştı ancak, Kandelaki’nin açıklamasında belirttiği gibi kanal yönetimi, programın sonlandırılmasına karar verdi.

Komedi Kulübü’nün kapanmasının ardından, eski oyuncular ve sunucular TNT’ye farklı projelerle geri dönecek. Özellikle Mikhail Galustyan ve Sergei Svetlakov, kişisel gösterileriyle ekranlarda olacak. Ayrıca Garik Martirosyan, Pavel Voli ve diğer eski isimler de yeni projelerde yer alacak.

Birçok önemli projeye de ilham verdi

Komedi Kulübü, 2003 yılında bir kulüp gösterisi olarak başlamış ve 2005’ten itibaren TNT’de düzenli olarak yayınlanmıştı. Gösteri, Rusya’nın en popüler mizah programlarından biri haline gelerek, birçok önemli projeye de ilham verdi.

Öte yandan Kino-teatr.Ru internet portalının genel yayın yönetmeni ve yapımcısı Zhan Prosyanov, mizah alanındaki en güçlü markalardan biri olan Comedy Club'ın aslında kapanmasının pek olası olmadığını söylüyor.

Aksine, bunun yeniden izleyicinin dikkatini çekmek için yapılan bir PR çalışması ve "güzel" bir halkla ilişkiler hareketi olduğunu iddia ediyor ve “Mizah değişiyor, espri konuları değişiyor, dizinin yapım koşulları değişiyor. Buna göre Komedi Kulübü'nün de ideolojik olarak güncellenmesi gerekiyor," diyor.

Modern Medya Enstitüsü müdürü Kirill Tanaev, ise gençlerin artık farklı bir mizah anlayışı olduğunu belirterek, farklı tarzlarda yeni yüzlerin ortaya çıkacağı yeni formatlarla programın devam edeceği yorumunda bulunuyor.

Dondurulmuş Rus varlıklarından Ukrayna'ya milyarlarca euro aktarılacakDondurulmuş Rus varlıklarından Ukrayna'ya milyarlarca euro aktarılacak

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/rus-televizyonunda-19-yillik-komedi-programi-yayindan-kaldirildi/1818247