Yazdır

Mahfi Eğilmez'den 'dolandırıcılık' uyarısı: Ben kimseye hisse, yatırım önermem

Tarih: 19 Eylül 2024 - 09:09

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, kendisi adına açılan dolandırıcı Telegram hesaplarına ilişkin takipçilerini uyardı. Dr. Eğilmez konuya ilişkin, "Ben Telegram'a üye bile değilim" dedi.

Deneyimli iktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez'in adını kullanan dolandırıcılar, Telegram üzerinden sahte hesap açarak vatandaşlara hisse ve yatırım tavsiyesi vermeye başladı.

Eski Hazine Müsteşarı Eğilmez, Telegram'da adına sahte hesap açıldığını öğrendiğini belirterek, "Ben Telegram'a üye bile değilim" açıklaması yaptı.

Kendi adını taşıyan blog adresini ve X hesabını takipçileriyle paylaşan Eğilmez, Instagram ve Facebook'ta da hesaplarının olduğunu fakat bu platformları hemen hemen hiç kullanmadığını duyurdu.

"Ben yatırım tavsiyesi vermem"

Yazar ve akademisyen kimliğiyle de üretimine devam eden Mahfi Hoca, dolandırıcılık haberine karşı takipçilerini uyarırken şu ifadeleri kullandı:

-Hepsinden önemlisi ben hiç kimseye hisse önerisi veya yatırım tavsiyesi vermiyorum. O iş benim uzmanlık alanımla ilgili değil.

-O nedenle benim adıma açılan ve bu tür tavsiyeler veren, yönlendirmeler yapan hesaplara asla inanmayın. Böyle bir duyuruyu defalarca yapmak zorunda kalıp zamanınızı aldığım için özür dilerim.

Mahfi Eğilmez'den Mahfi Eğilmez'den "TCMB" açıklaması: Rezervler nasıl yükseldi?

 

Mahfi Eğilmez, faiz indirimi için tarih verdiMahfi Eğilmez, faiz indirimi için tarih verdi

 

Mahfi Eğilmez'den 'stagflasyon' uyarısıMahfi Eğilmez'den 'stagflasyon' uyarısı

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/mahfi-egilmezden-dolandiricilik-uyarisi-ben-kimseye-hisse-yatirim-onermem/1817925