Yazdır

Yurt genelinde sağanak yağışlar etkili olacak

Tarih: 19 Eylül 2024 - 07:45

MGM'den alınan son tahminlere göre yurt genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'da 4 derece azalması bekleniyor

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalıyor. İşte illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Balıkesir, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Isparta çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU'DA ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞ

Yağışların; Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun, Çankırı, Iğdır, Ağrı ve Van çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Sıcaklıkların Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Akdeniz'de deprem oldu!Akdeniz'de deprem oldu!

 

Altında yükseliş trendi sürüyorAltında yükseliş trendi sürüyor

 

Savaşta yeni aşamaya geçildi: Ordu birlikleri Lübnan sınırında!Savaşta yeni aşamaya geçildi: Ordu birlikleri Lübnan sınırında!

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/yurt-genelinde-saganak-yagislar-etkili-olacak/1817903