Yazdır

Harris'ten Trump açıklaması: Münazarada çok fazla yalan söyleyecek

Tarih: 10 Eylül 2024 - 13:56

ABD başkan adayları Trump ve Harris, televizyon programında karşı karşıya gelecek. Demokratların adayı Harris, münazara öncesi Trump için "Doğruları konuşmak gibi bir derdi yok, Muhtemelen çok fazla yalan söyleyecek" dedi.

Başkanlık seçimlerine ilişkin yapılacak olan münazara hakkında konuşan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi aday Donald Trump hakkında sert açıklamalarda bulundu.

ABD’de 5 Kasım başkanlık seçimlerine iki aydan az kala adaylar, salı akşamı ABC televizyonunun ev sahipliğinde bir araya gelecek.

Kamuoyunun ilgiyle takip ettiği canlı münazara ABC televizyonunun ev sahipliğinde salı akşamı düzenlenecek. 90 dakika sürecek olan canlı münazaraya ilişkin konuşan Kamala Harris, “Trump’ın doğruları konuşmak gibi bir derdi yok ve buna hazırlıklı olmalıyız. Muhtemelen çok fazla yalan söyleyecek” dedi.

Biden adaylıktan çekilmişti

Donald Trump, başkanlık seçimleri için Mayıs ayında ABD Başkanı Joe Biden ile canlı yayında karşı karşıya gelmiş, bu düellonun ardından Biden'a adaylıktan çekilmesi yönünde baskılar gelmişti.

Söz konusu münazara, Türkiye’de ise çarşamba günü 04.00'da başlayacak.

İlk kez karşı karşıya geliyorlar! Gözler Trump-Harris düellosundaİlk kez karşı karşıya geliyorlar! Gözler Trump-Harris düellosunda

 

Trump'ın cezası seçim sonrasına ertelendiTrump'ın cezası seçim sonrasına ertelendi

 

Trump'tan Trump'tan "Harris" uyarısı: İsrail yok olacak!

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/harristen-trump-aciklamasi-munazarada-cok-fazla-yalan-soyleyecek/1816549