Yazdır

İstanbul'un 2 ilçesinde 7 yeni otobüs hattı hizmete başlıyor

Tarih: 07 Eylül 2024 - 12:53

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İETT, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de hizmet sağlaması amacıyla 7 farklı yeni otobüs hattını devreye aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre, belediye İstanbul'un toplu ulaşımında birçok farklı alanda iyileştirmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçeleri için 7 farklı otobüs hattı devreye alındı. 9 Eylül Pazartesi günü hizmete başlayacak 7 yeni otobüs hattında, 11 araç ile günde 214 farklı sefer gerçekleştirecek.

İETT'nin yeni seferleri, İstanbulluların M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'na doğrudan ve hızlı olarak ulaşması için hizmet verecek, ayrıca bölgedeki sağlık kuruluşlarına da ulaşımı sağlayacak.

Hizmete alınan yeni hatlar şu şekilde:

SM1: Sultanbeyli-Sancaktepe Metro, SM2: Ahmet Yesevi Mah-Sancaktepe Metro, SM3: Mimar Sinan Mah-Prof. Dr. Feriha Özel Hastanesi, SM4: Hilal Konutları-Sancaktepe Metro, SM5: Sultanbeyli Orman Caddesi-Sancaktepe Metro, SM7: Yenidoğan Peronlar-Sancaktepe Metro, SM13: Yenidoğan Peronlar Ufuk Caddesi-Sancaktepe Metro.

 

İstanbul'da metrobüs yangınıİstanbul'da metrobüs yangını

 

İstanbul'da okullara saat düzenlemesi!İstanbul'da okullara saat düzenlemesi!

 

İstanbul'da yaşam maliyeti yıllık bazda yüzde 61 arttıİstanbul'da yaşam maliyeti yıllık bazda yüzde 61 arttı

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/istanbulun-2-ilcesinde-7-yeni-otobus-hatti-hizmete-basliyor/1816087