Yazdır

Sharon Stone otelde kaza geçirdi!

Tarih: 02 Ağustos 2024 - 16:29

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde talihsiz bir kaza yaşadı. Stone, kaldığı otelde yüzünü mermere çarparak sol gözünde morluk oluştuğunu açıkladı.


Muğla’nın Bodrum ilçesine üç gün önce tatile gelen ve dünyaca ünlü Temel İçgüdü filminde canlandırdığı Catherine Tramell karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sharon Stone kendisine ait sosyal medya hesabından kaldığı bir otelde yüzünü mermere çarparak gözünün morardığını belirtti.

"BANA KİMSE BİR ŞEY YAPMADI"

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; Stone, kazayla ilgili yaptığı açıklamada "Nasıl siyah bir göze sahip olduğumla ilgili endişeleriniz olduğunu biliyorum, açıklayayım. Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve birinde bir gece yarısı tuvaletimi yapmak için uyandım, nerede olduğumu bilmiyordum ve yüzümü mermere çarptım. Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Tatilimde de çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, (morarmış gözünü göstererek) daha iyiye gidiyor. Siz asıl mermeri görecektiniz! Beni önemsediğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Sharon Stone Türkiye'deÜnlü oyuncu Sharon Stone Türkiye'de

 

Oyuncu Uğur Taşdemir yaşamını yitirdiOyuncu Uğur Taşdemir yaşamını yitirdi

 

Ünlü oyuncu Ian McKellen sahnede düştüÜnlü oyuncu Ian McKellen sahnede düştü

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/sharon-stone-otelde-kaza-gecirdi/1810632