BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den Türkiye'de bir ilk: ChatGPT tabanlı seyahat asistanı----

Yapı Kredi'den Türkiye'de bir ilk: ChatGPT tabanlı seyahat asistanı

Yapı Kredi'den Türkiye'de bir ilk: ChatGPT tabanlı seyahat asistanı
11 Ekim 2024 - 11:06 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, tüm Yapı Kredi Mobil kullanıcılarına özel Azure OpenAI GPT tabanlı 'Seyahat Asistanı'nı kullanıma açtı.

Müşterilerinin hayatını her alanda kolaylaştırma hedefiyle, Türkiye’de bankacılık sektöründe süper uygulama trendinin öncüsü olan Yapı Kredi, Benim Dünyam menüsünde “Seyahatim+” platformu içerisinde yer alacak Azure OpenAI GPT tabanlı “Seyahat Asistanı” özelliğini uygulamaya koydu. Türkiye’de bir ilk olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, seyahatlerini çok daha kolay planlayabilecek ve Azure OpenAI destekli ChatGPT’ye entegre yapay zeka tabanlı Seyahat Asistanı’ndan seyahatleri konusunda ilham alabilecek.

Süper uygulama trendinin bankacılık sektöründeki öncüsü Yapı Kredi, müşterilerinin hayatlarının her anında yanında olma vizyonuyla, Türkiye’de yine bir ilk olarak Seyahatim+’ı müşterileri ile buluşturmuştu. Seyahatim+ ile Yapı Kredi müşterileri, seyahatlerine dair birçok işleme hızlı ve kolay erişim sağlarken; platforma yeni eklenen Seyahat Asistanı ile Yapı Kredi Mobil kullanıcıları, seyahat deneyimlerini yapay zekaya sordukları sorularla kişiselleştirebilecek. Yapı Kredi Mobil kullanıcıları, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Azure OpenAI GPT entegrasyonu sayesinde; seyahat planlama, pasaport ve vize işlemleri, ulaşım ve gezilecek yerler gibi birçok konuda, Azure OpenAI destekli ChatGPT’nin servislerinden yardım alabilecek.

Seyahat Asistanı, Türkiye’de bankacılık ekosisteminde bir ilk

Yapı Kredi Mobil kullanıcıları için seyahate dair tüm süreçleri tek çatı altında topladıklarını belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şöyle konuştu: “Yapı Kredi Mobil’i müşterilerimizin hayatlarının uygulaması olarak tasarladık ve bu kapsamda da her geçen gün eklediğimiz yeniliklerle ekosistemi daha da zenginleştiriyoruz. Yapı Kredi olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her zaman önceliklendiriyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizin tüm seyahat planlaması süreçlerine eşlik edecek, “Seyahatim+” platformu içerisinde “Seyahat Asistanı” özelliğini kullanıma sunduk. Bu özellik ile sunduğumuz deneyimleri, Azure OpenAI destekli ChatGPT servisleri ile destekliyoruz. Türkiye’deki bankacılık ekosisteminde sunduğumuz ve bir ilk olma özelliği taşıyan Seyahat Asistanı ile müşterilerimiz; zamandan tasarruf ederken gidilebilecek yerler hakkında bilgiler, yapılabilecek aktiviteler hakkında tavsiyeler bulabilecek ve gezi planları, seyahat hazırlığı gibi seyahat konu başlığı altında değerlendirilebilecek tüm sorularına yanıt alabilecek. Yapı Kredi olarak, her zaman müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda da yenilikçi uygulamalarımıza ve müşterilerimizi hayatın her alanında bir adım öne taşımaya devam edeceğiz.

Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamı genişletiliyorYapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamı genişletiliyor

 

Yapı Kredi Step'in üye sayısı 1 milyonu aştıYapı Kredi Step'in üye sayısı 1 milyonu aştı

 

Yapı Kredi'nin sürdürülebilirlik taahhütlerine SBTi onayıYapı Kredi'nin sürdürülebilirlik taahhütlerine SBTi onayı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)