BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamı genişletiliyor----

Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamı genişletiliyor

Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamı genişletiliyor
01 Ekim 2024 - 10:22 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, tecrübesi ve bilgi birikimi ile girişim dünyasını güçlü şekilde desteklediği Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'nın kapsamını genişletiyor.

Öncü ve yenilikçi dijital uygulamaları hayata geçirerek sektöre yön vermeye devam eden Yapı Kredi; "FRWRD İş Birliği Programı" kapsamında Yapı Kredi Mobil’in içerisinde bulunan Benim Dünyam'da yer alarak müşterilere yüksek kolaylık ve kullanıcı deneyimi sağlayabilecek bankacılık ötesi çözümler sunan pek çok girişimi destekliyor.

Yapı Kredi, program dahilindeki ortak iş birliği fırsatlarının kapsamını genişleterek yenilikçi çözümler sunan daha fazla girişimle bir araya geliyor. Müşterilerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılama amacıyla banka bünyesinde sunulan tüm hizmetleri geliştirecek ve inovatif çözümler sunabilecek girişimleri program kapsamına dahil ederek gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Böylece Yapı Kredi, daha fazla yenilikçi çözümlerin bir araya gelmesini sağlarken; daha çok sayıda girişim de Yapı Kredi ve müşterilerine ulaşma fırsatı yakalayacak.

“Yenilikçi girişimlere Yapı Kredi’nin parçası olma fırsatı sunuyoruz”

Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı, girişimlere Yapı Kredi’nin 14 milyonun üzerinde mobil kullanıcısına ulaşma, Bankanın farklı iş alanlarındaki tecrübesi ve bilgi birikimi ile ürün ve hizmetlerini geliştirme, yurt içi ve yurt dışı hızlandırma programları, mentorlükler, girişimcilere özel ürün ve hizmet paketleri, Bankanın FRWRD Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile tanışma ve yatırım imkânlarına ulaşma gibi pek çok olanak sağlıyor.

FRWRD İş Birliği Programı’nda müşterilere, girişimlere ve Bankaya karşılıklı fayda sağlama ilkesiyle bugüne dek onlarca girişimi desteklediklerini ifade eden Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şunları söyledi:

“Bir adım önde olma” vizyonu ile Yapı Kredi Mobil uygulamamızı bankacılık sektörünün ilk süper uygulamasına dönüştürdük ve herkese açık bir platform olarak konumlandırdık. Aylık 500 milyon etkileşime sahip Yapı Kredi Mobil’e müşteri odaklı yenilikçi uygulamaların entegrasyonunu sağlıyor; sahip olduğumuz bu çevik ve iş birliği odaklı yaklaşımla ekosistemin çeşitliliği ve üretkenliğinden faydalanarak müşterilerimize daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı’yla birlikte mobil uygulamamız içerisinde yer alan birçok bankacılık ve bankacılık ötesi işlemin tek yerden kolaylıkla ulaşılabildiği “Benim Dünyam” platformu ile uyumlu teknolojiler geliştiren birçok girişimin entegrasyonunu ve müşterilerimizle bir araya gelmesini sağladık. Bankamızın stratejileriyle uyumlu şekilde inovatif ürünler geliştiren daha fazla girişime ulaşmak ve bu yeni iş birlikleri ile müşterilerimize daha fazla sayıda hizmet ulaştırmak istiyoruz. Bu hedefle FRWRD İş Birliği Programı’mızın kapsamını bankamız stratejileri doğrultusunda odaklandığımız tüm alanlarda genişletiyoruz. Yapı Kredi tecrübesiyle girişimini daha da geliştirmek isteyen tüm girişimleri programımıza başvuruda bulunmaya davet ediyoruz.”

Yapı Kredi Bankası'ndan günlük yemek ücretine zam!Yapı Kredi Bankası'ndan günlük yemek ücretine zam!

 

Yapı Kredi Step'in üye sayısı 1 milyonu aştıYapı Kredi Step'in üye sayısı 1 milyonu aştı

 

Yapı Kredi'nin sürdürülebilirlik taahhütlerine SBTi onayıYapı Kredi'nin sürdürülebilirlik taahhütlerine SBTi onayı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)