BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVan Gogh tablosuna çorba fırlattılar----

Van Gogh tablosuna çorba fırlattılar

Van Gogh tablosuna çorba fırlattılar
29 Eylül 2024 - 23:20 www.finansgundem.com

İngiltere’nin başkenti Londra’da Ulusal Galeri’de sergilenen iki ünlü Van Gogh tablosuna iklim aktivistleri tarafından çorba fırlatıldı. Polis, iki kişiyi gözaltına aldıklarını duyurdu.

İngiltere'den fosil yakıtların geliştirilmesi ve üretimi için gelecekte verilecek tüm lisansların durdurulmasını talep eden sivil toplum kuruluşu ‘Just Stop Oil’ Londra’da Ulusal Galeri’de sergilenen ünlü iki Vincent Van Gogh tablosu 'Ayçiçekleri'ne çorba fırlattı.

Daha önce ekim ayında iki farklı protestocu tabloya çorba fırlattı ve dün biri 2 yıl diğeri ise 20 ay hapis cezasına çarptırıldı. Just Stop Oil'den yapılan açıklamada, iki arkadaşlarının hapis cezalarına tepki olarak aynı tabloya çorba fırlatıldığı belirtildi.

Ulusal Galeri, hedef alınan iki tablonun incelenmek üzere kaldırıldığını ve hasar almadığını belirtti. Polisten yapılan açıklamada protestoyu gerçekleştiren iki kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

100 yıldır kayıp olduğu sanılan tablo milyonlarca dolara satıldı100 yıldır kayıp olduğu sanılan tablo milyonlarca dolara satıldı

 

Mona Lisa tablosuna çorba attı!Mona Lisa tablosuna çorba attı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)