BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'da kaç tane Amerikan sabotaj ve keşif grubu var?----

Ukrayna'da kaç tane Amerikan sabotaj ve keşif grubu var?

Ukrayna'da kaç tane Amerikan sabotaj ve keşif grubu var?
04 Haziran 2024 - 10:22 www.finansgundem.com

Askeri güvenlik görüşmelerinde Rusya heyet başkanlığı yapan Gavrilov, Ukrayna topraklarında faaliyet gösteren sabotaj ve keşif grupları hakkında açıklamalarda bulundu. Gavrilov, "ABD’li bu gruplar, Rusya’ya karşı terör operasyonları planlıyorlar dedi."

Viyana'da askeri güvenlik ve silah kontrolüne ilişkin müzakerelerde Rus heyetinin başkanı Konstantin Gavrilov, İzvestia gazetesine verdiği demeçte, şu anda Ukrayna topraklarında faaliyet gösteren 92 sabotaj ve keşif grubu (DRG) bulunduğunu, bunların 14'ünün Amerikalı olduğunu söyledi. Ona göre bu bilgi Pentagon'un açık materyallerinde de doğrulanıyor.

Haberrus'un haberine göre Gavrilov, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"ABD’li bu gruplar paralı askerleri, eğitmen niteliğindeki generalleri, subayları aslında Rusya’ya karşı terör operasyonları planlıyorlar. Sadece Storm Shadow ve HIMARS gibi sistemlere hizmet vermekle kalmıyorlar, aynı zamanda operasyonları da planlıyorlar."

Gavrilov, ayrıca sığınaklara hassas saldırıların gerçekleştirildiği Yavorovsky eğitim sahası bölgesinde Rus birliklerinin başarılı eylemlerine de dikkat çekti ve Rus Silahlı Kuvvetleri'nin silahlarının, saklanmaya çalıştıkları her yerde paralı askerlerin önüne geçeceğini belirtti.

ABD, Rusya'ya gitmek isteyen eski istihbaratçısını uçaktan indirdi

 

Rusya'da nükleer silahlara dayanıklı modüler barınak

 

Rusya'dan Kiev’e misilleme: Enerji tesisini vurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)