BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu için geri sayım başladı----

Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu için geri sayım başladı

 Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu için geri sayım başladı
10 Ekim 2024 - 14:04 www.finansgundem.com

İş Bankası, Cumhuriyetin 100. yılında başlattığı İstanbul Maratonu desteğini Banka'nın 100. kuruluş yılında da sürdürüyor

3 Kasım Pazar günü koşulacak Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu, aralarında 4 Türk atletin de bulunduğu 47 elit atleti ağırlamaya hazırlanıyor. 

“Gold Label” kategorisinde yer alan Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu, bu yıl 3 Kasım, Pazar günü koşulacak. Maratona ilişkin detaylar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, İBB Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur ve İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle’nin katıldığı basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı. 

“Spor hayatları iyileştiriyor ve değiştiriyor” 

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız geçen yıl maratonun “Yüzyılın Koşusu” sloganıyla gerçekleştirildiğini, bu sene de İş Bankası’nın ikinci yüzyılına adım atarken bu önemli maratona yeniden isim sponsoru olduklarını vurguladı. 

Spora verdikleri desteğin temelinde hayatları iyileştirme ve değiştirme gücüne olan inancın yattığını ifade eden Sezgin Lüle, “Farklı dallarda profesyonel sporcuların yetişmesini; gelecek nesiller için başarma azmini ve değişime inancı destekleyen rol modeller ortaya çıkmasını çok kıymetli buluyoruz. Bu sayede ülkemizin uluslararası spor organizasyonlarında başarısı artıyor. Ayrıca daha fazla insanın günlük yaşamında sporu bir alışkanlık haline getirmesi yetenekli sporcuların keşfedilmesinde ve daha sağlıklı nesillerin yetişmesinde önemli rol oynuyor” diye konuştu. 

“Maraton dayanıklılığın, sabrın, azmin sınandığı bir spor dalı”

Sezgin Lüle, maratonun esas olarak dayanıklılığı sabrın, azmin ve sürekliliğin sınandığı; aynı zamanda birliktelik duygusunun güçlendiği bir spor dalı olduğunu belirterek, “Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, uluslararası spor camiasının yoğun ilgisini çektiği gibi sunduğu farklı kategorilerle tüm sporseverleri ve tüm şehir sakinlerini kendi sınırlarını zorlayabilecekleri ama bunu eğlenerek başarabilecekleri bir maceraya dâhil ediyor. Spora amatör  ilgi duyanlar da belki spora daha fazla zaman ayırmak için motive oluyor. Maraton günü, İstanbul’un, Türkiye’nin gündemi maraton haline geliyor” dedi.  

Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda bu yıl birbirinden başarılı atletlerin yer alacağını ve sonuçları heyecanla beklediğini belirten Sezgin Lüle, tüm koşuculara başarılar diledi. 

“Ortaklaşa emek, yaptığınız işi kutsallaştırır”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nun çok büyük bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek, “Böylesi büyük bir organizasyon, herkesin emeğiyle mümkün. Ben hep söylüyorum; ortak akıl, doğru karar verdirir. Ortaklaşa emek, kutsallaştırır yaptığınız işleri ve kalıcılaştırır. Ortak emeği daha da ileriye taşıdığınızda, dünyanın en güzel işlerini başarma kabiliyetine sahip olursunuz. Bu kapsamda, umarım her işimizi ortak akılla, her işimizi ortak katılımla, aynı anda, aynı süreci, aynı doğrultuya hizmet ede, memleketimizin, milletimizin, hatta dünyanın faydasına işler üretiriz” dedi.

İBB olarak, İstanbul Maratonu’nun yanına, “Tour of İstanbul” adıyla, yine iki kıta arasında düzenlenen bisiklet yarışlarını eklediklerini hatırlatan İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yıl ikincisini yaptık. Bu, inşallah daha nice yaş alır ve İstanbul'un keyifli görselini yansıtan, muhteşem bir yarışa dönüşür ve İstanbul'un spor temaşalarından birisi olur. Boğaz, karşıdan karşıya yüzülüyor, koşuluyor, bisikletle geçiliyor. Bu çok değerli. Bir de Haliç'teki küreği, ben, İstanbul’un simgeleşmesi gereken yarışları olarak da böyle arzuluyorum ve hayal ediyorum. İnşallah bunu hep beraber başarırız ve bu duyguyla 3 Kasım 2014’te, birlikte çok özel bir koşuyu, iki kıtayı birleştiren bu koşuyu birlikte yaparız. Ve inşallah, İstanbul'umuzun ve Boğaz'ın muhteşem manzarasını hep birlikte tatmış oluruz.”

Yarış hakkında

Dünya Atletizm Federasyonu’nun Gold Label kategorisinde koşulacak maraton, Avrupa’nın 5; dünyanın 28 Gold Label yarışı arasında yer alıyor. Toplamda 40 binden fazla kişinin katılmasının beklendiği maratonda, halk koşusunda 5 bin, 15K ve kurumsal koşuda toplam 30 bin ve 42 km kategorisinde 5 bini aşkın kişi ter dökecek. 

İddialı atletler İstanbul’a geliyor

İstanbul Maratonu’nda bu yıl yarışacak iddialı atletler arasında 40 yaşında olmasına rağmen kariyerinin zirvesinde görülen ve 2:05’in altında derecelere sahip Kenyalı Kenneth Kiprop Kipkemoi, geçen yıl Rotterdam Maratonu’nu 2:08:12 ile tamamladıktan sonra özel olarak İstanbul’a hazırlanan Etiyopyalı Abebe Negewo ve World Athletics tarafından ‘Altın Atletler’ kategorisinde değerlendirilen Faslı Mohcin Outalha yer alıyor. 

Kadınlar arasında ise, kariyerinde bir Dünya Maratonu üçüncülüğü, bir Boston Maratonu şampiyonluğu ve dört majör maraton kürsüsü bulunan Kenyalı Sharon Jemutai Cherop, kariyerinin ilk maratonunu koşacak olan 24 yaşındaki Kenyalı sporcu Betty Chepkemoi Kibet ve kişisel en iyi derecesi 2:22:36 olan Etiyopyalı Sintayehu Lewetegn yer alıyor.

Sezgin Yılmaz: İş Bankası ülkemizin geleceği için turizme destek vermeyi sürdürecekSezgin Yılmaz: İş Bankası ülkemizin geleceği için turizme destek vermeyi sürdürecek

 

İş Bankası turizm sektöründe büyümeye hazırlanıyorİş Bankası turizm sektöründe büyümeye hazırlanıyor

 

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran <a href=faiz indirimi için tarih verdi" src="https://i.borsagundem.com/files/2024/9/27/1819262/1819262.jpg?v=1728558404" width="161" height="122" />İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faiz indirimi için tarih verdi

 

İş Bankası’ndan günü geldiğinde “Ödemen Tamam” İş Bankası’ndan günü geldiğinde “Ödemen Tamam”

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)