BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin‘Türkiye Güzeli’ İdil Bilgen sır oldu!----

‘Türkiye Güzeli’ İdil Bilgen sır oldu!

‘Türkiye Güzeli’ İdil Bilgen sır oldu!
26 Eylül 2024 - 14:01 www.finansgundem.com

Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında atandığı Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki görevine başlamayan İdil Bilgen’den ses seda yok...

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen ve Sağlık Bakanlığı’nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen, 15 gün dolmasına rağmen görevine başlamadı. Bilgen’in bu sürede herhangi bir başvuru yapmadığı, göreve başlayabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne 2 ay içinde mazeret dilekçesi verebileceği öğrenildi.

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yeni mezun olan ve Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması’nda ‘Türkiye Güzeli’ seçilen İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün 2 bin 304 nüfuslu Yayladere ilçesindeki, Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atandı.

1650 rakımlı ve Türkiye’nin nüfus bakımından en küçük 3’üncü ilçesi olan Yayladere’ye 9 Eylül’de ataması yapılan ve 15 gün içinde İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurarak göreve başlaması gereken İdil Bilgen’in, başvuru süresi geçti. Bilgen’in bu sürede herhangi bir başvuru yapmadığı, göreve başlayabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne 2 ay içinde mazeret dilekçesi verebileceği öğrenildi. Belirtilen sürede mazeret dilekçesi vermemesi durumunda da 6 ayda bir yapılan, bir sonraki Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına başvuru yapabileceği bildirildi.

Öte yandan Yayladede sakinleri heyecanla “Doktor Kraliçe”yi beklerken, İdil Bilgen’in sessizliğe büründüğü, sosyal medyada da gözükmediği ve kimsenin ulaşamadığı söyleniyor. Bilgen’in kritik 2 ay içinde ne zaman sır olmaktan çıkacağı merak ediliyor.

O ilçe 'güzel' doktoru bekliyor!O ilçe 'güzel' doktoru bekliyor!

 

İşte Miss Turkey 2024: 'Doktor Kraliçe'İşte Miss Turkey 2024: 'Doktor Kraliçe'

 

Türkiye'nin en güzeli seçilmişti: Doktor olarak Bingöl'e atandı!Türkiye'nin en güzeli seçilmişti: Doktor olarak Bingöl'e atandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)