BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Korkmayacağız----

Trump: Korkmayacağız

Trump: Korkmayacağız
14 Temmuz 2024 - 16:12 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, suikast girişiminin ardından açıklamada bulundu. Başkan adayı Trump, "Düşünülemez olanın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı. Korkmayacağız, bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmek için sabırsızlanıyorum.”dedi.

ABD Başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya’nın Butler kentinde kendisine yönelik düzenlenen suikast girişimi sonrası açıklama yaptı. Trump, “Düşünülemez olanın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı. Korkmayacağız, bunun yerine İnancımızda dirençli ve kötülük karşısında meydan okuyan olarak kalacağız” dedi.

ABD Başkan adayı Trump, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dünkü düşünceleriniz ve dualarınız için herkese teşekkür ederim, zira düşünülemez olanın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı. Korkmayacağız, bunun yerine İnancımızda dirençli ve kötülük karşısında meydan okuyan olarak kalacağız. Sevgimiz diğer kurbanlar ve aileleriyle birlikte. Yaralananların iyileşmesi için dua ediyor ve korkunç bir şekilde öldürülen vatandaşımızın anısını kalbimizde yaşatıyoruz. Şu anda, birlik olmamız ve Amerikalılar olarak gerçek karakterimizi göstermemiz, güçlü ve kararlı kalmamız ve kötülüğün kazanmasına izin vermememiz her zamankinden daha önemlidir. Ülkemizi ve hepinizi gerçekten seviyorum ve bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmek için sabırsızlanıyorum.”

Trump'a suikast girişimi manşetlerdeTrump'a suikast girişimi manşetlerde

 

Trump'a yönelik saldırı, seçimlerin gidişatını değiştirebilir mi?Trump'a yönelik saldırı, seçimlerin gidişatını değiştirebilir mi?

 

AB ve NATO'dan, Trump'a yönelik suikast girişimine kınama AB ve NATO'dan, Trump'a yönelik suikast girişimine kınama

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)