BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump böyle kurtuldu: Yeni video viral oldu!----

Trump böyle kurtuldu: Yeni video viral oldu!

Trump böyle kurtuldu: Yeni video viral oldu!
17 Temmuz 2024 - 10:05 www.finansgundem.com

Donald Trump'a yönelik suikast girişimiyle ilgili yeni bir video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Başkanlık seçimlerine yaklaşık dört ay kala yaşanan bu olay, Trump'ın yeniden gündeme gelmesine neden oldu.


ABD'de başkanlık seçimlerine yaklaşık 4 ay kala suikast girişiminin hedefi olan Donald Trump'ın yeni bir videosu gündem oldu.

Başkanlığa yeniden aday olan eski ABD Başkanı Trump, cumartesi günü Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramış ve kulağından yaralanmıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

ABD Gizli Servisi, saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamıştı.

Olay, Trump'ın, sağlık durumuyla ilgili tartışmalar nedeniyle halihazırda yarışta kan kaybeden rakibi Joe Biden'la arayı iyice açmasına yol açmıştı.

Point Consciousness isimli sosyal medya hesabının bilgisayarla ürettiği videoda, Trump'ı hedef alan kurşunun rotası görülüyor. Trump'ın son saniyede kafasını döndürmesi sayesinde kurşunun kulağını sıyırdığı, yoksa kafasından vurulacağı anlaşılıyor.

Video sosyal medyada viral oldu. Birçok kişi Trump'ın suikasttan sağ kurtulmasının bir mucize olduğu yorumunu yaptı. (Sözcü)

İddia: ABD Gizli Servisi ‘İran, Trump’a suikast düzenleyecek’ istihbaratı aldıİddia: ABD Gizli Servisi ‘İran, Trump’a suikast düzenleyecek’ istihbaratı aldı

 

Musk'tan Trump'a milyonlarca dolarlık dev bağışMusk'tan Trump'a milyonlarca dolarlık dev bağış

 

Trump, saldırı sonrası ilk kez halk karşısına çıktıTrump, saldırı sonrası ilk kez halk karşısına çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)