BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı: 25 ilde satış yapılacak----

TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı: 25 ilde satış yapılacak

TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı: 25 ilde satış yapılacak
22 Eylül 2024 - 11:57 www.finansgundem.com

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 25 ilde arsa satıyor. Arsa satışı kapsamında alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle arsa sahibi olabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından; İstanbul, Ankara ve İzmir dâhil olacak şekilde 25 şehirde, 390 muhtelif arsa satışa sunuldu.

Arsa satışı kapsamında alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle TOKİ arsa sahibi olabilecek. Ayrıca satışta 6 ayda bir ödeme kolaylığı sunulan arsalar da yer alıyor.

AÇIK ARTIRMAYLA SATIŞ YAPILACAK

TOKİ 25 ildeki 390 arsayı satışa sundu. Muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olan yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki TOKİ arsaları, 390 arsa açık artırmayla satılacak. Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

SATIŞ YAPILACAK İLLER

TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Eskişehir, Aydın, Tekirdağ, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Elazığ, Şanlıurfa, Denizli, Diyarbakır, Amasya, Batman, Bitlis, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Mardin, Van'da bulunan 390 arsa açık artırmayla satacak.

AÇIK ARTIRMALAR 2-3 EKİM'DE YAPILACAK

Arsaların açık artırması, 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10.30'da yapılacak. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" teklif verilebilecek.

YÜZDE 25 PEŞİNAT 48 AY VADE

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da konut ve rekreasyon gibi alanlar bulunuyor.

6 AYDA BİR ÖDEMELİ

Öte yandan Tekirdağ Çorlu Kemalettin Mahallesindeki 38 parsel tek lot olarak % 15 peşin - 60 ay vade (6 ayda bir ödemeli) ile satışa çıktı.

TOKİ İLETİŞİM

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ ARSA FİYATLARI VE KONUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ'de indirim kampanyasıTOKİ'de indirim kampanyası

 

TOKİ'den sosyal medya iddialarına yanıtTOKİ'den sosyal medya iddialarına yanıt

 

TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığıTOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)