BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTFXTarget Yenilendi! Artık daha hızlı ve pratik----

TFXTarget Yenilendi! Artık daha hızlı ve pratik

TFXTarget Yenilendi! Artık daha hızlı ve pratik
28 Şubat 2016 - 10:44 www.finansgundem.com

Tüm döviz ve kıymetli maden işlemlerinizi 5/24 kolayca yapabileceğiniz TFXTARGET, yenilenen özellikleriyle artık çok daha hızlı ve pratik

Türkiye Finans müşterilerine özel olarak geliştirilen, piyasa takip ve döviz alım/satım platformu TFXTARGET, şube personeline ihtiyaç duymadan internet üzerinden daha kolay ve hızlı döviz işlemi yapabilme ve emir girebilme imkanı sunuyor. Üstelik yenilenen özellikleriyle artık çok daha hızlı ve pratik.

2013 yılında piyasaya sürülen, tüm döviz ve kıymetli maden işlemlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmesi için dizayn edilen TFXTARGET platformu, özellikle  KOBİ ve ticari müşterilerin, 5 gün 24 saat boyunca kendi hesapları üzerinden emir vererek ya da o an ki piyasa kurlarından işlem yapmasına olanak sağlıyor.

Türkiye Finans güvencesi altında hizmet veren TFXTARGET, internet üzerinden çalışan, dolayısıyla bilgisayarınıza herhangi bir program indirmeden rahatlıkla bağlanabileceğiniz bir platform.

TFXTARGET ile gram üzerinden kıymetli maden işlemi yapabilir, işlemlerinizi 35 farklı döviz çifti ile piyasa fiyatları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

TFXTARGET; döviz ve kıymetli maden emtia piyasalarını eş zamanlı izlemenizi ve işlem yapmanızı sağlayan birçok özelliğe sahip. Platform sayesinde belirlediğiniz döviz kuru üzerinden emir verebiliyor ya da piyasa kurları ile anında işlem yapabiliyorsunuz.

Platform özellikle tüzel müşterilerin hizmetine sunulan ve belirlenmiş limitler dahilinde gün içinde gerçekleştirmek üzere kur rezervasyonu oluşturmanıza imkan tanıyan modülü ile de dikkat çekiyor. Bu sayede gün içinde bağladığınız kur rezervasyonlarınızı pozisyonlar penceresinden izleyebiliyor ve hesabınız müsait olduğu anda kullanabiliyorsunuz.

Şubeye gitmeye ihtiyaç duymadan hızlı ve efektif hizmet sunan TFXTARGET platformunun sağladığı avantajlar saymakla bitmiyor. 

•    TFXTARGET günlük piyasa durumu bilgisini verirken, Doğrudan İşlem Penceresi (DİP) içinde bulunan Slider ile piyasanın o güne ait en yüksek ve en düşük değerlerini gösteriyor. Üstelik artan işlem tutarına göre daha iyi fiyat izleme imkanı da sağlıyor. Böylelikle fiyat ve hacim derinliğini rahatlıkla takip edebiliyorsunuz.

•    TFXTARGET ile kullanıcılar hesapları ile entegre olarak gerçekleştirdiği işlemleri anında hesaplarına yansımasını görebiliyor.

•    Hesabınızdaki bakiyeyi işlem yapacağınız para birimlerinde görüntüleyebiliyorsunuz.

•    Hızlı emir giriş seçeneği ile limit, stop, ifdone ve ifdone oco gibi pek çok emir çeşidinde anlaşılır ve kolay emir girişi yapabiliyorsunuz.

•    Esnek DİP kullanım özelliği ile Direkt İşlem Penceresi’ni platformdan bağımsız olarak farklı alanlara taşıyabiliyor, DİP’i büyük ve küçük olarak iki boyutta kullanabiliyorsunuz.

TFXTARGET başvurusu yapmak da kullanmak da çok kolay!

En yakın Türkiye Finans Şubesi’ne başvurup, internet kullanıcı kodu ve şifresi alarak aynı gün içinde www.tfxtarget.com.tr adresinden sisteme giriş yapmak mümkün. Türkiye Finans İnternet Şubesi kullanıcıları ise giriş bilgileri ile uygulamayı kolaylıkla kullanabiliyor.


2016 yılı içinde tablet ve akıllı telefonlardan işlem yapmayı da destekleyecek olan ve 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 400 büyüme gösteren TFXTARGET, Türkiye Finans’ın öncü ve yenilikçi ürünü olmaya devam edecek.
 
Hızlı ve kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla 5/24 saat hizmetinizde olan TFXTARGET ile işlem yapmaya başlamak için tfxtarget.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)