BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB duyurdu: Risk Merkezi Raporu’nda geliştirmeler!----

TBB duyurdu: Risk Merkezi Raporu’nda geliştirmeler!

TBB duyurdu: Risk Merkezi Raporu’nda geliştirmeler!
15 Ekim 2024 - 10:16 www.finansgundem.com

TBB Risk Merkezi, 16 Ekim'de rapor içeriğini güncelleyip başvuruları ücretsiz hale getirecek. Günlük bir rapor sınırı uygulanacak

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi, 16 Ekim 2024 tarihinden itibaren Risk Merkezi Raporu’nun içeriğinde ve başvuru koşullarında bir dizi önemli değişiklik yapacağını duyurdu. Yapılan bu güncellemeler, www.riskmerkezi.org adresli internet sitesi üzerinden erişilebilecek raporlara yansıyacak.

Kuruluştan yapılan basın açıklaması şu şekilde:

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi tarafından www.riskmerkezi.org adresli internet sitesi üzerinden sunulan Risk Merkezi Raporu’nun içeriğinde ve başvuru koşullarında 16 Ekim 2024 tarihi itibarıyla değişikliğe gidilecektir.

Raporda yer alan Güncel/Cari Dönem başlığı altına; Bireysel Kredi Başvuru Bilgileri, Telefon ve İnternet Gecikmeli Fatura Bilgileri, İhale Yasaklısı Bilgileri, Çek Yasaklama ve Kaldırı Karar Bilgileri eklenecektir. Bu rapor sorgusu altındaki tüm alt başlıklar en güncel verileri içerecektir.

Gerçek ve tüzel kişilerin Risk Merkezi internet sitesi üzerinden sunulan rapor başvurularından ücret alınmayacak, teslim alınabilecek rapor adedi ise her gün bir adetle sınırlı olacaktır. Ancak bir başvuru talebinde birden fazla rapor türü seçilip sorgulatılabilecektir.

Risk Merkezi Raporları’ndan, “10 Yıllık Kredi Raporu (Detay Rapor veya Özet Rapor)” ile “10 Yıllık Sorunlu Krediler Raporu” ise aylık verilerle sunulmaya devam edecektir. Bu rapor türü sorgular da günde bir adetle sınırlı olarak ücretsiz yapılabilecektir.

Raporların içeriğine, başvuru ve teslimine ilişkin detaylı tüm bilgilere www.riskmerkezi.org internet sitesinden ulaşılabilmektedir.

TBB'den duyuru: Dolandırıcılık yöntemleri ve korunma yollarıTBB'den duyuru: Dolandırıcılık yöntemleri ve korunma yolları

 

TBB: Uzaktan başvuru sayısı 1 milyon 120 binTBB: Uzaktan başvuru sayısı 1 milyon 120 bin

 

TBB: Uzaktan başvuru sayısı 1 milyon 69 binTBB: Uzaktan başvuru sayısı 1 milyon 69 bin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)