BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaylor Swift'in serveti dudak uçuklattı----

Taylor Swift'in serveti dudak uçuklattı

Taylor Swift'in serveti dudak uçuklattı
06 Ekim 2024 - 23:15 www.finansgundem.com

Çıktığı dünya turneleriyle rekor üstüne rekor kırıp bir de üstüne şarkılarıyla müzik listelerinin zirvesinden inmeyen ünlü şarkıcı Taylor Swift, kazancıyla tüm şarkıcıları geride bıraktı. İşte Swift'in merak edilen o serveti...

Şarkıları ve özel hayatıyla hep gündemde olan ve merak edilen sanatçılar arasında yer alan ABD’li şarkıcı ve pop ikonu Taylor Swift, bu kez yepyeni haberle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, servetini açıkladı ve birçok ünlü şarkıcıyı geride bıraktı.

Taylor Swift, 1,6 milyar dolarlık servetiyle 1,4 milyar dolarlık serveti olan Rihanna'yı geride bıraktı ve  2,5 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada olan Jay-Z'nin hemen ardından listenin ikinci sırasında yer aldı. Böylece dünyanın en zengin kadın müzisyeni oldu.

Forbes'a göre Swift'in serveti, telif hakları ve turnelerden elde edilen yaklaşık 600 milyon doların yanı sıra tahmini 600 milyon dolar değerinde bir müzik kataloğu ve 125 milyon dolarlık gayrimenkulü içeriyor.

Özel uçuşlara 1 milyon dolardan fazla harcadı

2020'de net servetinin 365 milyon dolar olduğu tahmin edilen ABD'li şarkıcı, sadece son dört yılda yaklaşık 1,2 milyar dolar biriktirmiş görünüyor.

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, bir süredir futbolcu Travis Kelce ile aşk yaşıyor. Eylül ayında ilişkilerini resmen duyuran çiftin her adımı gündem olmayı başarıyor.

Kansas City Chiefs'de oynayan Kelce ile Swift, birbirlerini görmek için şehirler ve hatta ülkeler arasında mekik dokuyor.

Kelce'nin Swift ile aşk yaşamaya başladığı andan itibaren özel uçuşlara ne kadar harcadığı ortaya çıktı. The New York Post'un haberine göre, Kelce bu süreçte toplamda 1 milyon dolardan fazla harcadı.

Şarkıcıyı görmek için ABD genelinde ve uluslararası çapta özel jetle uçuş yapan futbolcu Kelce'nin yaklaşık 1 milyon 210 bin dolar harcadığı öğrenildi.

Futbolcunun, şarkıcının Singapur'daki konserine katılmak için yaptığı yolculuğun 570 bin dolara mâl olduğu tahmin ediliyor.

Şarkıcının Arjantin'deki konseri için cuma yola çıkan ve pazartesi günü futbol antrenmanına yetişen Kelce'nin, yalnızca bu yolculuk için 300 bin dolar harcadığı konuşuluyor.

Taylor Swift'in konserlerine 'terör' engeli!Taylor Swift'in konserlerine 'terör' engeli!

 

Taylor Swift hayranları için evsizler şehir dışına gönderiliyor!Taylor Swift hayranları için evsizler şehir dışına gönderiliyor!

 

Taylor Swift çılgınlığı yasa çıkarttırdı!Taylor Swift çılgınlığı yasa çıkarttırdı!

 

5 ülke birbirine girdi: Taylor Swift, savaşın fitilini ateşledi!5 ülke birbirine girdi: Taylor Swift, savaşın fitilini ateşledi!

 

Taylor Swift'in filmi vizyona girmeden gişe rekoru kırdıTaylor Swift'in filmi vizyona girmeden gişe rekoru kırdı

 

Taylor Swift bir ekonomi dehası mı?Taylor Swift bir ekonomi dehası mı?

 


 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)