BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSakarya'daki fabrika patlamasında 1 işçi daha yaşamını yitirdi----

Sakarya'daki fabrika patlamasında 1 işçi daha yaşamını yitirdi

Sakarya'daki fabrika patlamasında 1 işçi daha yaşamını yitirdi
09 Ekim 2024 - 11:15 www.finansgundem.com

15 Eylül'de Sakarya Hendek'teki makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan bir işçi daha hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasındaki patlamada yaralanan ve ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi gören Güven Albayrak, 25 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Albayrak'ın cenazesinin Düzce'nin Akçakoca ilçesi Dadalı köyünde defnedileceği öğrenildi.

Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Olay

Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve ardından yangın çıkmıştı. Soğutma çalışmaları sırasında işçilerden Mesut Şimay'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Yaralanan 30 kişi sağlık ekiplerince Hendek ve Akyazı ilçeleri ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırılmıştı.

Patlamada ağır yaralanan Eray Kızıldağ, 4 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 7 zanlı ifadeye çağrılmış, sorgu ve işlemlerinin ardından şüphelilerden 6'sı gözaltına alınmış, 1'i salıverilmişti.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden fabrika müdürü V.U. tutuklanmış, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Sakarya'da makarna fabrikasında patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralıSakarya'da makarna fabrikasında patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralı

 

Sakarya'daki fabrikada patlama: Korku dolu anları anlattılar!Sakarya'daki fabrikada patlama: Korku dolu anları anlattılar!

 

Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)