BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın gelir vergisi rekortmenleri belli oldu----

Rusya'nın gelir vergisi rekortmenleri belli oldu

Rusya'nın gelir vergisi rekortmenleri belli oldu
13 Ağustos 2024 - 08:00 www.finansgundem.com

2023'te Rusya'da en çok gelir vergisi ödeyen 22 iş insanı listelendi. Bu kişiler yaklaşık 11 milyon dolardan fazla vergi ödedi.

Rusya'da yüksek gelir gruplarının vergi katkıları üzerine dikkat çeken bir rapor yayımlandı. Ekonomi dergisi Forbes'in Rusça edisyonu, en fazla gelir vergisi ödeyen iş insanlarının listesini açıkladı. Listeye giren 22 kişi, 2023 yılında 1 milyar ruble (yaklaşık 11 milyon dolar) üzerinde vergi ödemesi yaptı.

Dünyanın en zengin Rus'u Leonid Mihelson oldu - Son Dakika Haberler

Türkrus'un haberine göre, listenin birinci sırasında, enerji devi Novatek'in CEO'su Leonid Mihelson yer alıyor. Mihelson, özellikle doğalgaz ve enerji sektöründeki yatırımları sayesinde 2023 yılında 4.5 milyar ruble (50 milyon dolar) üzerinde vergi ödedi. Mihelson, bu yüksek vergi ödemesiyle listenin en tepesinde yer aldı. Mihelson'un servetini Forbes 24 milyar dolar oarak açıklamıştı.

İkinci sırada ise İlya Dimov bulunuyor. Dimov, büyük bir lojistik ve taşımacılık şirketinin sahibi olarak, sektördeki başarılı faaliyetleriyle 2023 yılında 2.8 milyar ruble vergi ödedi. Dimov'un işletmeleri, Rusya'nın çeşitli bölgelerinde önemli lojistik hizmetler sunarak geniş bir etki alanı oluşturdu.

Üçüncü sırada ise teknoloji ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren Pyotr Hodikin yer alıyor. Hodikin, sahip olduğu teknoloji şirketiyle büyük başarılara imza atarak 2023 yılında 2.3 milyar ruble vergi ödedi. Özellikle yazılım ihracatındaki başarısı, Hodikin’i en çok vergi ödeyen iş insanları listesine soktu.

Rusya vergi bilgilerini Türkiye ile paylaşacakRusya vergi bilgilerini Türkiye ile paylaşacak

 

İşte Rusya'nın vergi rekortmenleriİşte Rusya'nın vergi rekortmenleri

 

Vergi rekortmenlerinin ne zaman açıklanacağı belli olduVergi rekortmenlerinin ne zaman açıklanacağı belli oldu

 

Milyoner avukatlar vergi rekortmeni olduMilyoner avukatlar vergi rekortmeni oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)