BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da asgari ücretliler için sıfır gelir vergisi----

Rusya'da asgari ücretliler için sıfır gelir vergisi

Rusya'da asgari ücretliler için sıfır gelir vergisi
24 Haziran 2024 - 08:23 www.finansgundem.com

Rusya'da bulunan bir sendika olan FNR'nin Başkan Yardımcısı Kuzmina, asgari ücret ile çalışan vatandaşların gelir vergisi ödememesi gerektiğini söyledi.

Rusya Bağımsız Sendikalar Federasyonu (FNR) Başkan Yardımcısı Nina Kuzmina, asgari ücret alan Rusya vatandaşlarının gelir vergisi (NDFL) oranının sıfır olması gerektiğini belirtti.

Gazetem Ru'nun haberine göre Kuzmina, TASS’a yaptığı açıklamada, “Çalışanın, iş gücünün maliyetlerini asgari düzeyde karşılayan bu miktardan vergi ödememesi gerekiyor.” dedi.

Ayrıca, Kuzmina’ya göre, sıfır gelir vergisi uygulamasının asgari ücretin, minimum tüketim bütçesine göre belirlenmesi gerektiği için de önemli olduğunu vurguladı.

20 Haziran’da, Devlet Duması, kişisel gelir vergisi (NDFL) için yüzde 13 ila 22 arasında değişen oranlarla kademeli vergi tarifesi getirilmesini öngören yasa tasarısını ilk okumada kabul etti. Yasa tasarısına göre, yıllık geliri 2,4 milyon rubleden az olan vatandaşlar için gelir vergisi yüzde 13 seviyesinde kalacak.

Rusya'da faiz etkisi: Tüketici kredileri fırladı!

 

Rusya'da zorunlu döviz gelirleri satışına ilişkin düzenleme

 

Rusya'nın altın ve döviz rezervleri düştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)