BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus Senatörden ABD ve Ukrayna'ya gözdağı----

Rus Senatörden ABD ve Ukrayna'ya gözdağı

Rus Senatörden ABD ve Ukrayna'ya gözdağı
25 Eylül 2024 - 02:22 www.finansgundem.com

Rus Senatör Sergey Perminov'dan, ABD ve Ukrayna'ya tehdit gibi açıklama geldi. Perminov, Rusya'nın, ABD'den Ukrayna'ya yeni misket bombaları tedarikine gerekli yanıtı vereceğini ifade etti

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Üyesi Sergey Perminov, Rusya'nın, ABD'den Ukrayna'ya yeni misket bombaları tedarikine gerekli yanıtı vereceğini belirtti.

Amerikan yönetiminden bir yetkilinin ‘ABD'nin Kiev'e yönelik bu hafta açıklanacak yeni askeri yardım paketine misket bombalarını da dahil edeceği’ yönündeki açıklamasını Sputnik’e değerlendiren Perminov, Rusya’nın ABD ve Ukrayna'dan gelecek her türlü tehdide gerekli yanıtı vereceğini söyledi.

Perminov, "Rakiplerimizin askeri-teknik meydan okumalarına verecek yanıtımız var. Misket bombaları da dahil. ABD ve Çin ile birlikte, envanterinde en fazla misket bombaları olan en büyük gücüz” dedi.
Rusya'nın Ukrayna'nın aksine sivilleri hedef almadığını ‘askeri tehditleri başka yollarla durdurduğunu’ vurgulayan Rus senatör, “Ülkenin askeri-politik liderliği, gerek gördüğü takdirde ortaya çıkan tehdide gerekli yanıtı anında verecektir” diye konuştu.

ABD yönetiminden bir yetkili Sputnik’e, ABD'nin Kiev'e yönelik bu hafta açıklanacak yeni askeri yardım paketine misket bombalarını da dahil edeceğini söylemişti.

Rusya, Ukrayna'ya silah sevkiyatının barışçıl çözümü engellediğini, NATO ülkelerini doğrudan çatışmaya dahil ettiğini ve bunun ‘ateşle oyun’ olduğunu savunuyor.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna için silah içeren her türlü kargonun Rus ordusu için meşru hedef olduğunu açıklamıştı. Lavrov, ABD ve NATO'nun silah tedarik ederek ve aynı zamanda İngiltere, Almanya, İtalya ve diğer ülkelerin topraklarında Ukraynalı askerleri eğiterek çatışmaya doğrudan dahil olduğunu belirtmişti.

Kremlin, Batı'dan Ukrayna'ya silah pompalanmasının müzakereler önünde engel ve olumsuz bir etkisi olacağını dile getirmişti.

Zelenskiy, Rusya'nın Zelenskiy, Rusya'nın "barışa zorlanması" için BMGK'den destek istedi

 

Rusya'dan İsrail’e 'Lübnan saldırısı' kınamasıRusya'dan İsrail’e 'Lübnan saldırısı' kınaması

 

Rusya'nın bombardıman uçakları ABD kıyısındaRusya'nın bombardıman uçakları ABD kıyısında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)