BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRheinmetall, ABD'li Loc Performance'ı 950 milyon dolara satın alıyor----

Rheinmetall, ABD'li Loc Performance'ı 950 milyon dolara satın alıyor

Rheinmetall, ABD'li Loc Performance'ı 950 milyon dolara satın alıyor
14 Ağustos 2024 - 08:31 www.finansgundem.com

Almanya'nın ve dünyanın en büyük silah üreticilerinden olan Rheinmetall, ABD Ordusu'nun orijinal ekipman üreticilerinden Loc Performance'ı 950 milyon dolara kendi bünyesine katacak.

Alman silah üreticisi Rheinmetall, ABD merkezli askeri araç parçaları üreticisi Loc Performance'ı 950 milyon dolarlık bir anlaşmayla satın alacağını duyurdu.

Michigan merkezli Loc, ABD Ordusu'nun askeri kara aracı palet sistemleri için orijinal ekipman üreticisi. Loc'un satın alınması, ABD Ordusu için yüksek hacimli büyük siparişler hedefleyen Rheinmetall'in ABD'deki endüstriyel tabanını genişletecek.

Rheinmetall, Loc Performance'ın mevcut üretim kapasitesinin bu iki programın kritik üretim gereksinimlerini karşılayabileceğine inanıyor.

Loc, askeri, tarım, inşaat, madencilik, petrol ve gaz, lokomotif ve toplu taşıma araçları için palet sistemleri, kauçuk ve zırh ürünleri ve fabrikasyon yapılar üretiyor.

İtalya'dan Rheinmetall'e 20 milyar euroluk dev siparişİtalya'dan Rheinmetall'e 20 milyar euroluk dev sipariş

 

Alman ordusundan Rheinmetall’a 8.5 milyar euroluk tarihi siparişAlman ordusundan Rheinmetall’a 8.5 milyar euroluk tarihi sipariş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)