BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Harry ve eşi Meghan kraliyet ailesinden çekildi----

Prens Harry ve eşi Meghan kraliyet ailesinden çekildi

Prens Harry ve eşi Meghan kraliyet ailesinden çekildi
08 Ocak 2020 - 22:36 www.finansgundem.com

İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz kraliyet ailesi üyeliğinden çekildiklerini duyurdu. Çift vakitlerini İngiltere ve Kuzey Amerika'da geçireceklerini belirtti.

İngiltere tahtının veliahtlarından Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle kraliyet ailesinin kıdemli üyeliğinden çekildi.

Harry ve Meghan yaptıkları yazılı açıklamada aldıkları kararın finansal olarak bağımsız olmayı istemelerinden ileri geldiğini belirtti.

“Aylarca süren düşünce ve iç müzakereler sonucu’ kraliyet ailesi içerisinde yenilikçi bir yeni rol oluşturmaya başlama kararı aldıklarını belirten çift Kraliçe “Ekselanslarını desteklemeye devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Laik Türkiye09 Ocak 2020 17:05

    Şu kadına bak şımarık kültürsüz çirkin biri.Prenste salak çıktı gerçi sarışınlar aptaldır demişler,dedikleri doğru çıktı     :o) 

  • ne08 Ocak 2020 22:43

    zaten kraliyet ailesine yakışmıyordunuz. sen koskoca prens ol, canı ne isterse onu yapan kendinden büyük bir kadının peşinde hanımcılık oyna. prens de olsan eziksen eziksin