BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporParis 2024 Olimpiyat Oyunlarında Çin, liderliğini sürdürdü----

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında Çin, liderliğini sürdürdü

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında Çin, liderliğini sürdürdü
03 Ağustos 2024 - 13:15 www.finansgundem.com

Paris'te gerçekleştirilen oyunların yedinci gününde 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Çin ilk sırada. Fransa ikinci, ABD üçüncü durumda

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yedinci günün sonunda 13 altın, 9 gümüş ve 9 bronz madalya kazanan Çin, ülkeler sıralamasında liderliğini sürdürdü.

Paris'te gerçekleştirilen oyunların yedinci gününde 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Çin, ilk basamaktaki yerini korudu.

Ev sahibi Fransa ise ABD'yi geçerek ikinci sıraya yerleşti. Fransa, bugün yapılan oyunlarda 3 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak toplam madalya sayısını 36'ya yükseltti.

Yüzme branşındaki başarısıyla dikkati çeken üçüncü sıradaki Avustralya, günü 3 altın ve 1 bronzla tamamlayarak toplamda 22 madalyaya ulaştı.

Günü altın madalya almadan kapatan ABD, toplamda 43 madalyayla oyunlarda en fazla madalya kazanan ülke konumunda. 9 altın madalyası bulunan ABD, ülkeler sıralamasında ikinci sıradan dördüncü sıraya geriledi.

Oyunlarda yedi gün sonunda 53 ülke madalya kazanırken, Türkiye okçulukta bronz, atıcılıkta da gümüş madalya alarak listede Kosova ve Ukrayna'yla birlikte 40. sırada bulunuyor.

Milli okçu Elif Berra Gökkır çeyrek finaldeMilli okçu Elif Berra Gökkır çeyrek finalde

 

Milli boksör Esra Yıldız Kahraman Paris’te çeyrek finaldeMilli boksör Esra Yıldız Kahraman Paris’te çeyrek finalde

 

2024 Paris Sorunlar Olimpiyatı2024 Paris Sorunlar Olimpiyatı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)