BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzer Uçuran Çiller'e veda----

Özer Uçuran Çiller'e veda

Özer Uçuran Çiller'e veda
03 Haziran 2024 - 14:30 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Türkiye'nin 22. Başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller geride bıraktığımız cumartesi günü sabaha karşı geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetmişti.

Öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak olan iş insanı Özer Uçuran Çiller'in naaşı, cenaze namazının kılınacağı Barbaros Hayrettin Paşa Camisine getirildi.

Cenaze töreninde siyaset ve iş dünyasından çok sayıda insan bir araya geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze törenin de Tansu Çiller taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazında saf tutan Erdoğan, ardından yaptığı konuşmada, Özer Uçuran Çiller'in geçmişinden bu yana özellikle ekonomi alanında ciddi manada ülkede hizmetleri bulunduğunu, aynı zamanda eşi Tansu Çiller'in başbakanlığıyla ülkeye hizmet etmiş bir hanımefendi olduğunu söyledi.

Özer Uçuran Çiller'in uzun bir süre rahatsızlık dönemi yaşadığını belirten Erdoğan, "Uzun bir zaman bu çileyi çekti. Rabb'im taksiratını hasenata tebdil ile inşallah makamlarını ali eder. Bizler de ondan ülkemiz için elde ettiğimiz imkanları yine ülkemizin geleceği için kullanma noktasında adımlarımızı atarız. Ben son dönemlerde kendisiyle tanışma fırsatını buldum. Rabb'im mekanını ali eylesin, mekanını cennet eylesin." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'e rahmet diledikten Fatiha okudu.

Özer Çiller'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eşi Özer Uçuran Çiller'i yitirmişti: Tansu Çiller'e taziye ziyaretleri

 

Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller vefat etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)