BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel'den Instagram tepkisi: Tamamen saçmalık----

Özel'den Instagram tepkisi: Tamamen saçmalık

Özel'den Instagram tepkisi: Tamamen saçmalık
02 Ağustos 2024 - 20:57 www.finansgundem.com

Sosyal medya platformu Instagram'ın ülke genelinde yasaklanmasına tepki gösteren CHP lideri Özgür Özel, "Tamamen saçmalık, tamamen yanlış" ifadelerini kullandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Instagram uygulamasına erişim engeli getirilmesine tepki gösterdi. Özel, "Bunlardan kurtulmanın tek yolu var, sandıktan başka çare yok." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Instagram uygulamasına erişim engeli getirilmesine ilişkin olarak, "Tamamen saçmalık, tamamen yanlış" yorumunu yaptı. Daha önce de Wikipedia'ya erişim engeli getirildiğini hatırlatan Özel, "Wikipedia'yı kapatmışlardı. Genç seçmenler yasakçı zihniyete dersini vermişti. Genel seçimlerde de hep beraber bunlardan kurtulacağız." dedi.

Özel, "Küresel ve ulusal saçmalık yaşanıyor. Instagram ve Facebook'un sahibi Meta'nın Haniye ile ilgili paylaşımlardan dolayı kısıtlama getirmesi, ulusal saçmalık da bunu protesto etmek için Instagram'ın tamamen kapatılması. İkisinin de kabul edilebilir tarafı yok." ifadesini kullandı.

Bakan Uraloğlu yanıtladı: Instagram'a yasak ne zaman kalkacak?

 

Instagram'a erişim engeli: Bakanlıktan ilk açıklama!

 

X'ten Instagram ve Tiktok'a rakip olacak güncelleme

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)