BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOdunpazarı Belediyesi'ne 'atık dökme' cezası----

Odunpazarı Belediyesi'ne 'atık dökme' cezası

Odunpazarı Belediyesi'ne 'atık dökme' cezası
05 Ekim 2024 - 16:01 www.finansgundem.com

Eskişehir'de asfalt atıklarını boş araziye döktüğü tespit edilen Odunpazarı Belediyesi'ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 milyon 299 bin TL ceza uyguladı.

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'nin Orhangazi Mahallesi'ndeki boş araziye atık döktüğüne ilişkin ihbar sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, alanda denetim yaptı.

Odunpazarı Belediyesi'ne ait resmi aracın asfalt atıklarını araziye döktüğü ve çevre kirliliğine neden olduğu tespit edildi. Odunpazarı Belediyesi'ne Çevre Kanunu kapsamında 1 milyon 299 bin TL ceza uygulandı. Atıkların kaldırılmasına ilişkin idari süreç başlatıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanlığı’nın Orhangazi Mahallesi’nde boş araziye atık döktüğüne ilişkin ihbar üzerine Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerimizce alanda denetim yapılmıştır. Denetim neticesinde Odunpazarı Belediye Başkanlığı’na ait resmi araçla asfalt atıklarının araziye döküldüğü tespit edilmiştir. Kirliliğe neden olan belediyeye Çevre Kanunu’na istinaden 1 milyon 299 bin TL idari para cezası uygulanmış, atıkların kaldırılması için idari süreç başlatılmıştır" denildi.

Dereye kireç döken kişiye yüz binlerce liralık cezaDereye kireç döken kişiye yüz binlerce liralık ceza

 

Bartın'da 'çöp yolu' için belediyelere 6.4 milyon TL'lik cezaBartın'da 'çöp yolu' için belediyelere 6.4 milyon TL'lik ceza

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)