BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan Hizbullah'a tehdit: Mesajı almadıysa alacak!----

Netanyahu'dan Hizbullah'a tehdit: Mesajı almadıysa alacak!

Netanyahu'dan Hizbullah'a tehdit: Mesajı almadıysa alacak!
22 Eylül 2024 - 14:55 www.finansgundem.com

Netanyahu, Lübnan Hizbullahının Hayfa kenti çevresine düzenlediği yoğun roket saldırısı sonrası Hizbullah'ı tehdit ederek, "İsrail Hizbullah'a hayal edemeyeceği seri darbeler indirdi. Eğer ki mesajı almadıysa söz veriyorum alacak." dedi.

İsrail'in son dönemde Lübnan'a düzenlediği şiddetli saldırıların ardından Hizbullah dün gece ve bu sabah saatlerinden itibaren İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kenti çevresine yoğun roket saldırıları gerçekleştirdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yayınladığı görüntülü mesajında, Hizbullah'ı tehdit ederek, "İsrail Hizbullah'a hayal edemeyeceği seri darbeler indirdi. Eğer ki mesajı almadıysa söz veriyorum alacak. Kuzey sakinlerini evlerine güvenli biçimde döndürmekte kararlıyız." ifadesini kullandı.

Dünyanın hiçbir ülkesinin ve kendilerinin de "şehirlerinin roket saldırısına uğramasını kabul edemeyeceğini" söyleyen Netanyahu, Lübnan sınırından tahliye edilen 60 bin İsrailliyi evlerine emniyet içinde geri göndermek ve güvenliği tesis etmek için "nasıl bir adım atılması gerekiyorsa bunu yapacaklarını" dile getirdi.

Hizbullah'a karşı "hamlelere devam" mesajı

Öte yandan, İsrail hükümeti basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, Savunma Bakanı Yoav Gallant, hava kuvvetlerinin komuta kontrol merkezine yaptığı ziyarette İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tomer Bar'dan bilgi aldı.

Gallant, "Hizbullah, İsrail ordusunun becerilerinin etkisini hissetmeye başladı, kovalandıklarını hissediyorlar. İsrail'in kuzeyindeki sakinlerin evlerine güvenli dönüşünü sağlayacak noktaya kadar hamlelerimiz devam edecek." ifadesini kullandı.

İsrail ordusu ile Lübnan Hizbullahı arasında sınır hattında 8 Ekim'den bu yana yaşanan çatışmalar son günlerde zirveye ulaştı.

İsrail yeniden Lübnan'a hava saldırısı düzenlediİsrail yeniden Lübnan'a hava saldırısı düzenledi

 

İsrail, Lübnan'a hava saldırıları düzenlediİsrail, Lübnan'a hava saldırıları düzenledi

 

Nebenzya: Lübnan saldırısı Ortadoğu savaşını kışkırtmak için yapıldı!Nebenzya: Lübnan saldırısı Ortadoğu savaşını kışkırtmak için yapıldı!

 

Lübnan'daki cihaz patlamaları: Cep telefonları güvenli mi?Lübnan'daki cihaz patlamaları: Cep telefonları güvenli mi?

 

Savaşta yeni aşamaya geçildi: İsrail ordusu Lübnan sınırındaSavaşta yeni aşamaya geçildi: İsrail ordusu Lübnan sınırında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)